En aydınlık olması gereken günüm en kara günüm oldu :( ACİL YARDIM ARKADAŞLAR!!!!

Herkeze selamlar arkadaşlar konunun ozü şu 29.04.2007 c.tesi öğlende kızıltoprak istanbul motordan GV650 0 km motorumu teslim aldım . uçuyordum sevincimden . 220 km yol yaptım ve azım kulaklarımdaydı ta ki akşam annem aile topaltısında hasta olduğunu açıklayana kadar . dumur oldum resmen . kaldım. ben onlara motor aldığımı nasıl sölerim die düşünürken önce onlar bombayı patlattı ve yıkılım . kimsenin haberi olmadan aldığım gibi satmak istiorum kimse duymadan dillenmeden .
sonuçta arkadaşlar satılık gv 650 var hemde çok acil.

yardımlarınızı bekliorum .
[email protected]

motorumu 15.200 ytl ye aldım
ixon montumu (ben çok hesaplı aldım fuarda 510 ytl etiketi vardı xl beden) airoh çeneden açılan kaskımı (27.04.2007 de yani dün aldım 275 ytl etiketi xl bedeni) da satıcam
çok kötüyüm arkadaşlar
yardım lütfen ..........................

Moderatör arkadaşlar konuyu yanlış yerden açtıysam düzeltin lütfen.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Üzüldüm kardeşim ya allahım şifa versin annemize.İnşl çok bi zarar etmeden motonuzu satarsınız sonra dahada iyisini alırsınız inşl geçmiş olsun:rendeer:

Üzüldüm kardeşim ya allahım şifa versin annemize.İnşl çok bi zarar etmeden motonuzu satarsınız sonra dahada iyisini alırsınız inşl geçmiş olsun:rendeer:

annenize allahdan acil şifalar diliyorum bir anda az zararla satmanız pek olası görünmüyor fakat umarım aracınızı satarsınız.

sağolun arkadaşlarr herkeze haber veriorum motorumu satıoorum diorum ne motoru diolar aldığımı söylemeden sattığımı söylüyorum . üffff allah kimseye vermesin böyle bir duruma kimse düşmez inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar