Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar kuba leopar 100 motosikletimin gaz teli koptu kaç cm lik gaz teli almalıyım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------
Arkadaşlar Koskoca forumda bu motosikletin gaz teli kaç cm bilen yokmu şimdi ya ?
Merhaba Üstadlar Küba Leopar 100 kullanıcısıyım bugun bakım yaparken dişlileri sayayım dedim ön dişli:14 arka dişli:41 Nasıl İdealmidir Arkayı 36 a önü 15'e çıkarsam nasıl olur.Yani Cup serisi dişli zincir seti takıcam bu dişlilerin yuvaları felan benim motora uyarmı.Köyde oturuyorum şuan motor...
Merhaba Üstadlar Küba Leopar 100 kullanıcısıyım bugun bakım yaparken dişlileri sayayım dedim ön dişli:14 arka dişli:41 Nasıl İdealmidir Arkayı 36 a önü 15'e çıkarsam nasıl olur.Yani Cup serisi dişli zincir seti takıcam bu dişlilerin yuvaları felan benim motora uyarmı.Köyde oturuyorum şuan motor...
Üstadlar titreyen korna rölesi ve mini röleyle kesici yapılıyomuş netteki bütün konuları araştırdım biraz bilgim var.uygulamaya geçicemde takılırsam felan bu işten anlayan bi arkadaş varmı whatsaptan felan bilgi alacağım iyi forumlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir...
Merhaba Üstadlar Küba Leopar 100 kullanıcısıyım bugun bakım yaparken dişlileri sayayım dedim ön dişli:14 arka dişli:41 Nasıl İdealmidir Arkayı 42-43 e veya önü 13'e düşürsem nasıl olur.Köyde oturuyorum şuan motorun çekişi hızı gayet güzel yorumlarınıza göre değiştirebilirim dişlileri.Ek Olarak...