Kocaeliden Selamlar

Merhaba Üstadlar bende kocaeliden aranıza katılıyorum ismim alper yaş 21 cup kullanıcısıyım.Hedef Hyosung Gt250R :D Herkezin tekeri düzbassın hayırlı forumlar.

Kocaeli İl Temsilcisi
Merhaba kardeşim , aramıza hoşgeldin . :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Eyvallah ustad cup motorlardan felan anlarmısın benim ön dişli 14 arka dişli 41 bunları kaç lıklarla dğeiştireiym sence kuba leopar 100 var

Cup motorlarla pek içli dışlı değilim kardeşim . Motorunun orjinal dişlileri ne ise o dişlilerde kalsın . :)

kbR

Hoş geldin kardeşim çarşamba günü ordaydim. 😊

kbR

Makinayi ordan aldım. Gerçi ızmit kocaeli farkediyormu bilmiyorum ama. İzmitten aldım.

kbR

Eyvallah sağol. evet benim tarzım naked. Allah daha iyilerini sana nasip etsin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hoşgeldiniz.
Dişli değişimi isteminizin sebebini söylerseniz fikir verebiliriz sanırım :)
Kocaeli'nin neresinden bu arada?

Hoşgeldiniz.
Dişli değişimi isteminizin sebebini söylerseniz fikir verebiliriz sanırım :)
Kocaeli'nin neresinden bu arada?

Kocaeli kartepe ilçesinden ustad dişli dğeişimi istememin sebebi ben motoru 2.el aldım aldığım arkadaş orjinalleriyle oynamış heralde önler:14 arkalar:41 aşırı torklu makina kafa kaldırıyo kalkışlarda felan motoruda yoruyo gibi hissediyorum boğuk gibi makina ilgin teşekkür ettim hayırlı forumlar

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kocaeli kartepe ilçesinden ustad dişli dğeişimi istememin sebebi ben motoru 2.el aldım aldığım arkadaş orjinalleriyle oynamış heralde önler:14 arkalar:41 aşırı torklu makina kafa kaldırıyo kalkışlarda felan motoruda yoruyo gibi hissediyorum boğuk gibi makina ilgin teşekkür ettim hayırlı forumlar

Orjinali nasıldır bilmiyorum ama ön dişliyi 15 yaparsanız istediğiniz gibi olur sanırım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar