Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
80 90 a var da birileri idare eder diyor birileri çok kötü diyor karar veremiyorum , uyguna dominar 250 buldum ama 80k km'de risk alıp alsam mı diyorum beni 100 e kadar götürse sonra masraf yaparım , bir yandanda diyorum al ucuza bir apache 150 nerde tırak orda bırak karar veremedim valla
abi şehir içi işim neredeyse sıfır , yalovadan altınovaya tersaneye gittimi bana yeter full düz anayol pek şehir içi gezmem yok , beni sıkıntıya sokabilecek olan memleket yolu olan 300km
1754555918
rtr bakıyorum da o da 100k ns200 lerde 90 100 civarı parayı riske sokup sıkıntıya girmek...
şöyle aslında 70-80 civarı olmalı çünkü maaştan o kadar ayarlayabşiliyorum , önümüzdeki hafta kesin almam lazım. İş mesafem 15km git gel günlük 30 , ama memleket 300km ayda 1 2 de oraya giderim diye bu tarz bakıyorum çokta anlamıyorum şahsen yani kullandım ama sadece kullandım maalesef...
yok aga ya piyasa 100 civarı keşke öyle olsa peki yaptırılmış motorda sıkıntı yaşama durumum nedir . çünkü 15km iş mesafem var işe gidip gelmek için almam lazım , memlekette 300km arada eve de giderim diye bu tarz bakıyorum
merhaba herkese iyi günler , peki dominar 250d alınacaksa şu km'den sonrası baş ağrıtır denilen bir sınır var mı , kendimce uygun bir fiyata 80.xxx km de buldum ama 10k sonra motor yaptırırmıyım ?