Arama sonuçlarınız

1. A

Bajaj Dominar D 250 kronik sorunları var mı başlangıç motoru mu?

80 90 a var da birileri idare eder diyor birileri çok kötü diyor karar veremiyorum , uyguna dominar 250 buldum ama 80k km'de risk alıp alsam mı diyorum beni 100 e kadar götürse sonra masraf yaparım , bir yandanda diyorum al ucuza bir apache 150 nerde tırak orda bırak karar veremedim valla
  2. A

apache 150 iş görür mü 40k km de 33k ya var bir tane :D 1754558648 arora beatrix 150 scooter güzel duruyor ama parça sıkıntı gibi
  3. A

hangi marka model üzmez sence aga , nk250 de iyi gibi ama kimisi çok iyi diyor kimisi Allahın belası diypr
  4. A

abi şehir içi işim neredeyse sıfır , yalovadan altınovaya tersaneye gittimi bana yeter full düz anayol pek şehir içi gezmem yok , beni sıkıntıya sokabilecek olan memleket yolu olan 300km 1754555918 rtr bakıyorum da o da 100k ns200 lerde 90 100 civarı parayı riske sokup sıkıntıya girmek...
  5. A

şöyle aslında 70-80 civarı olmalı çünkü maaştan o kadar ayarlayabşiliyorum , önümüzdeki hafta kesin almam lazım. İş mesafem 15km git gel günlük 30 , ama memleket 300km ayda 1 2 de oraya giderim diye bu tarz bakıyorum çokta anlamıyorum şahsen yani kullandım ama sadece kullandım maalesef...
  6. A

yok aga ya piyasa 100 civarı keşke öyle olsa peki yaptırılmış motorda sıkıntı yaşama durumum nedir . çünkü 15km iş mesafem var işe gidip gelmek için almam lazım , memlekette 300km arada eve de giderim diye bu tarz bakıyorum
  7. A

merhaba herkese iyi günler , peki dominar 250d alınacaksa şu km'den sonrası baş ağrıtır denilen bir sınır var mı , kendimce uygun bir fiyata 80.xxx km de buldum ama 10k sonra motor yaptırırmıyım ?

Yeni mesajlar