Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi günler bikaç gün önce havalar güzelleşince dışarı çıkayım dedim 2 saat dolaştım sonra benzin alacaktımki cüzdanı evde unutmuşum. Neyse eve dönüp cüzdanı aldım.Benzin baya azalmıştı nerdeyse biticekti öyle söyliyeyim sonra depoyu fullettim.Ardından 3 sokak aşşağıda motor bi anda boğuldu ve...
Scooter motoruma uygun fiyatlı arkamı gösteren maks 50 60tl ayna arıyorum muhtemelen 8mmdir aynanın takılacak yeri öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.
Rksden 3 hafta önce yedek parça siparişi vermiştim. 3 güne gelir dediler 2 hafta sürdü.bu zarf içinde motorumun scooter sinyal camı kırılmıştı.onun aynısını aldım takmak için.sonra farkettim ki ufak bi çatlaktan bişey olmaz sürmeye devam edeyim dedim.aldığım yeri geri aradım ve daha hiç...
Motorum 700km ye geldi ilk bakıma götürücem servisi aradığımda 80tl ücret istediler çok fazla deilmi.Birde 80 tl nin içinde işçilik de varmış.İlk bakımda işçilik ücretsiz sadece yağ fiyatı ödenmiyormu benmi yanlış biliyorum?