yedek parça iadesi

Rksden 3 hafta önce yedek parça siparişi vermiştim. 3 güne gelir dediler 2 hafta sürdü.bu zarf içinde motorumun scooter sinyal camı kırılmıştı.onun aynısını aldım takmak için.sonra farkettim ki ufak bi çatlaktan bişey olmaz sürmeye devam edeyim dedim.aldığım yeri geri aradım ve daha hiç açılmamış paketin iadesini almadılar.bu konuda bilgisi olan varmı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:06 ----------

İadeyi almama gibi birşey gerçekten varmı?

Fatura kesilmişse iptal edilmez, size gönderilir. Uzaktan satış ise 14 gün yasal iade hakkınız var.

Fatura kesilmişse iptal edilmez, size gönderilir. Uzaktan satış ise 14 gün yasal iade hakkınız var.

Nası iptal edilmez? Fatura iptal edilir. İade hakkiniz var dostum. İlla ugrasicam diyorsan kargola ve takip numarasini al. Kendilerine mail at bu takip no ile gonderdim diye. Parani talep et. Maile cevap vermezlerse veya olumsuz cevap verirlerse tebligat cek.

Bazıları fatura kesilince illa gönderiyor. Ama bu, iade hakkını kaldırmıyor. İade hakkı baki (uzaktan satışlarda).

Mağazadan ürünü görerek ve elden teslim alarak yapılan alışverişin iade alınmama hakkı vardır. Online alışveriş ise iade edebilirsiniz.

görmeden aldım kasadaki adam internetten sipraiş etti.adamlar deli etti beni çıldırıcam.140 liraya aldım ben.adam diyorki 80lt geri vereyim parçayı bana ver diyor.

Neresi olduğunu söyleyin de şu çirkefliğin nerde olduğunu bilelim.

Rksden 3 hafta önce yedek parça siparişi vermiştim. 3 güne gelir dediler 2 hafta sürdü.bu zarf içinde motorumun scooter sinyal camı kırılmıştı.onun aynısını aldım takmak için.sonra farkettim ki ufak bi çatlaktan bişey olmaz sürmeye devam edeyim dedim.aldığım yeri geri aradım ve daha hiç açılmamış paketin iadesini almadılar.bu konuda bilgisi olan varmı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:06 ----------

İadeyi almama gibi birşey gerçekten varmı?
Siparişle gelen parçayı iade etme hakkınız yoktur. Bayi parasını ödeyip almış artık onu o da aldığı yere iade edemez. Tüketici ürünü değil bu, yedek parça garantisi de 6 aydır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar