alper_becker kullanıcısının son içeriği

1. A

BT intercom fazladan getirttim isteyen varmı?

Merhabalar, BT marka intercom satin aldim ebaydan, urunu kaskima monte ettim cok memnunum. Getirtmisken 4lu paket olarak getirttim, sezon acilirken kaskina uygum fiyata intercom baglamak isteyen varsa iletisime gecsin benimle. Urunlerin gelis fiyati 45 dolar, bende 125 tl`den satiyorum...
  2. A

Icon Full Karbon Kask ve Şahane Yazlık Montlar Bir Bak Kesin!!!

Arkadaşlar herkese merhabalar. İkinci el kategorisinde bir konu açmadım çünkü sıfır ürün getirttim ve türkiye piyasasından %60 daha ucuza bir fiyatat veriyorum bu ürünleri. Amacım herkes kaliteli ürünler giysin. Sahibinden üzerinde hemen hemen getirttiğim ürünlerin hepsini sattım ve yeniden...
  3. A

motosikleti boyamak, resimli, devamı var.

Adını duyan vardır, plastidip sıvı kauçuk kaplama ile motosikletimi boyuyorum. İlk bir jant ile basladım. Neon turuncu için beyaz astar, üzerine turuncu neon plastidip yaparak istenilen rengi elde ettim. Neon renk oldugu icin beyaz astar şart. 1 kutu beyaz, 2 kutu turuncu sprey kutu bitti...
  4. A

akü hakkında bir tartışma

N11 üzerinden aldıgım akünün artı kutup başı eriyik çıkınca iade ettim ve "bana yeni üretim akü gönderin" dememe rağmen en az 2 sene rafta kalmış raf ömrü dolmuş, sulu akülerin raf ömründen birhaber olan, hatta bunu tamamen inkar eden, raf ömrü diye bisey yok sonsuza kadar durur onlar diyen...
  5. A

izmirde akü nereden alınır

Merhabalar 12v9ah akü ariyorum, her ebat olmuyor. Bildiginiz magaza dukkanlarin telefonlari varsa paylasabilirmnisiniz arayip sormak istiyorum, yada bildiginiz kesin surda bulursun dediginiz yer varmidir?
  6. A

pas sökme

Fren pistonlarinin ici pas olmus, ve ayrica vidalardaki paslarida sökmek istiyorum. Wd40 bir ise yaramiyor ve fren sistemine yag degdirmek istemiyorum. Bir öneriniz varmi bu konuda?
  7. A

Sadece 12sine kadar 1000 TL Fırsat, kaçırma, kanguru derisi tulum

Spyke Cyber 2.0 kanguru derisi, 56 beden tulumum, son başvuru tarihi 12 ocak olan kursa katılmam için satılıktır. ürünün mağaza satış fiyatı 3750 tl ' dir, sahibindene göz atabilirsiniz. İki parça modelidir, sıfırdır, sadece evde giymek nasip oldu. Bu fiyata değil kanguru derisi, textil tulum...
  8. A

dolandırıcılık çetesi hakkında bir bakarmısınız

Bi firma arayip laf ebeliği yapip iPhone 5 yok bilmemne sadece 300 tlye, isim soyisim adres hemen kapida ödemeli gonderelim dediler. Hayat medikal diyorlar kendilerine. internete bakinca beni arayan numaraya dolandiricilik çetesi oldugunu gördüm, aradim istanbula gonderttim ürünü. Haliyle de...
  9. A

Motosiklete Ara Verdiğim İçin Tüm Ekipmanlarım Buyrun;

Herkese merhabalar, öncelikle aksesuar satış bölümüne konuyu açmamamın sebebi, orada insanların yorum yapamaması ve konuyu kimsenin takip edememesidir. Zaten satılık aksesuar konusu değilde, birnevi neden bıraktığımıda tartışacağımız bir konu altında toplanalım istedim. Motora başladığımdan bu...
  10. A

0212 999 9022 dolandiricilik çetesi dikkat.

Bugün arandigim numaraya internette baktim ve tamamen dolandiricilik adina kurulmus bir çeteye ait olduğunu gördüm. Telesekreter giriyor ardından musteri temsilcisine yönlendiriyor sözde. Adam laf kalabaligi yapıyor. Ben bizzat kendim aradim telefonu ve yanlis adres verdim. Sonra bir cep...
  11. A

TCX S-Sportour Çizme 43 Numara

Bot temiz, 43 numara, hiçbir kusuru yok. fiyat makul. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-ayakkabi-bot-43-numara-tcx-s-sportour-191397320/detay/
  12. A

Dainese Manis G2 sırtlık, Alpinestars Bionic Freeride Koruma Şortu

Ürünler sıfırdır, şort M bedendir. Faturaları mevcut, İzmir'den elden satış yapılır. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-aksesuarlar-alpinestars-dainese-koruma-sirtlik-ve-sort-191399353/detay/
  13. A

Satılık Action Kamera USA ürünü Sıfır ambalajında Oregon atc9k

Merhabalar. Bana hediye gelen ürünü satıyorum, faturası mevcut garantisi mevcut. Ürünü kullanmıyorum çünkü kendi kameram var. Ürünü bilen bilir. goPro nun çakma modelleri falan var öyle bir ürün değil. Kendi alanında çok kaliteli bir ürün. İnternetten araştırıp bakabilirsiniz. Motosiklet kaskına...
  14. A

sıfır alpinestars sp2 eldiven L

Bilen bilir, forumda eldivenimin dikişi yamuk diye mymotosiklet ile aylarca süren kavramdan sonra, alpinestars gerçek distribütörü motovento eldiveni iade alarak orjinalinin sıfırını göndermiştir. Konu olarak forumda bir ara tartışılıyordu. Sıfır olarak gelen eldivenin etiketi üzerinde ve hic...
  15. A

Motor satarken bile dolandırıcılar durmuyor

Herkesin bildiği gibi genelde motor satarken kusurlu yerleri saklar insanlar. Ben motorumu satisa koydum, uzun suredir bir alici motosikletim icin evime geliyordu motora bakmaya. Parası yoktu ve kredi çekmek istemis onay alamamis. Borc istemiş herkesten bulamamis. Bende zaten tecrubesizse once...

Yeni mesajlar