Alper.T kullanıcısının son içeriği

1. A

300 Bin TL'ye kadar motosiklet önerisi?

Kredi olayı biraz problem benim için sigortadan ötürü ama tahminime göre 50k civarı çekebilirim üzerini vermiyorlar. Kawasaki kadar dengeli ve güven veren bir motosiklete binmedim satmak gibi bir derdim olmasa hiç düşünmeden kawasaki alırım. Parçası pahalı evet servis hariç temin etmek çok zor...
  2. A

Suzuki modelleri çok kaliteli duruyor ama ikinci el düşündürdü. Z650 zaten çok beğendiğim modellerden ama z300 satılırken çok uğraştırdı ki 2016 model 19 bin kmde olmasına rağmen epey zor satıldı. Hornet 750 mantıklı geliyor fiyatına ve kalitesine göre gayet güzel bir motosiklet. Bir arkadaş...
  3. A

XSR çok açmadı tasarımsal açıdan ama dediğiniz gibi mt'lerden çok daha temiz ilandaki xsr'lar. Trident 660 ilgimi çekti 3 silindir olması da ayrı hoş yalnız eskişehir'de ikamet ediyorum burada servisi yokmuş. Ayrıca parça ve kronik problemleri ne durumda bu trident 660'ların ?
  4. A

Kibirden değil yaşı küçük arkadaşların saçma yorumlarda bulunmaması adına o şekilde hakkını veriyorum yazdım yoksa ne haddime en iyimizi bile kaybetmedik mi ? Naked tarzı motosiklet daha iyi olur benim için çoğunlukla şehir içi kullanacağım.
  5. A

3 yıldır aktif olarak kuryelik yapıyorum. Motosiklet tecrübem 50 Bin KM üzerinde ve trafik bilgisine sahibim. Daha önce 50-125-150-300cc motosikletlerim oldu. Son motosikletim kawasaki z300 abs'ydi. İkinci el piyasasında değer kaybetmeyen kaybetse bile ölü fiyata satılmayacak nispeten...
  6. A

Bajaj Pulsar NS400Z

Tek silindir motosiklet ben de pek istemiyorum ama maalesef bütçe meselesi. Peki sorun sıkıntı yaratmayacak orta segment yine aynı kriterlerde bir motor önerebilir misiniz ? Ama benim ikinci el piyasasından kastım şu şekilde. Sezon başında alıp yazın kullandıktan sonra sezon sonunda satıp tekrar...
  7. A

Bajaj Pulsar NS400Z

Merhaba %70 şehir içi %30 artçılı 200-300 km'lik uzun yol yapabilecek yürütme maliyetleri nispeten uygun fiyatlı rahat satılabilecek ikinci el piyasaya sahip motosiklet önerileriniz var mıdır ? Aklımdaki motosikletler dominar 400 UG- mt25 - ve yeni gelecek olan ns400z. Bütçem 220 250 bin TL...

Yeni mesajlar