Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar herkeze mrb bir sorunum var v motor landcuiserim var 250 cc ondeki silindirin egzozundan az ses geliyo gaz verirken sanki boyle bogulma gibi oluyo biraz gücsüzlesti motor boboinlere bakti usta normal dedi karbiratorede bakti normal dedi sekman pistondan olabilir dedi ama ben acikcasi...
Lastik sıfır akü sıfır Egzoz Yeni yapildı Calişmayan bir aksami yok alirken v motor diye bunu aldim regalden vazgecmiştim Regalin görüntüsü nedeni ile alicam ORJNAL GİDON VE EGZOZLARİ İLE BİRLİKTE VERİLECEK
Arkadaslar jikleyi acmam ragmen zorla gaz yedi 1-2 dk caliştirdim jikleyle ısınsın diye daha sonra normal halinde gaz verdim gazi zorla yiyor daha sonra gaz verince ekzozdan pat pat diye ses geldi neden olabilir ?
Arkadaslar Benim Arka Lastik en ufak bir frende kayiyo neden olabilir tamirci dişleri iyi lastik yi dedi ama anlam veremedim bi abimizde bayat bu lastik demişti sorun neyden kaynaklanabilir ?
çoklu resim upload
Arkadaslarr motorumun hiç bir sorunu yoktu Bujinin iyisini takayim dedim degiştirdim arada teklemeye başladi goturdum 3 gun sonra yaglanmiş buji temizledi normale dondu bu gunde yine ayni oldu (2 gun sonra bujilerde bir sorun olabilirmi ? gaz veriyom zorla gaz yiyo sonra düzelio arada tekliyo ?
forumda kullananarkadas varmi bazi sorularim varda ekzos acmak istiyorum birileri orta susturucuyu sök falan dedi söksem nasil olur birde agustosta uzun yola cıkıcam uzun yola cıkmadan uzun yolda sorun cıkaran oldumu bu motorda birazda korkular var ilk yolculk olcak birde yan canta konusunda...