alideniz357 kullanıcısının son içeriği

1. alideniz357

Karbüratöre Hava Yerine Gaz Sıkmak

Merhaba gençler biliyorum biraz tuhaf gelecek ama motor çalışır vaziyette iken acaba hava emiş yerine yani hava filtresinin olduğu yerde çakmakla doğalgaz sıksak nolur :) Benzin +Doğalgaz karışımı olacak acaba zararları fazla olur mu 🤔 Deneyen varmı acaba ?
  2. alideniz357

Kuba XCG LASTİK ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar, Motor Kuba XCG 150 arka lastiği çok dandik hiç güvenli değil. Değiştireceğim alacağım lastik hangi ebadlarla ve hangi marka önerirsiniz ?
  3. alideniz357

KUBA XCG 150 GAZ YEMİYOR

Merhaba Arkadaşlar, Bende Kuba Xcg 150 var daha 400 km de fakat motorun bir sorunu var, Motor Yüksek devirlere geldiği zaman gaz yemiyor yani boğuluyor, ani haz verince boğuluyor , hava sıcak olamasına rağmen ilk çalışmada cikleyi çekmeden çalışmıyor kaç defa karbülatorden tahliye yaptım ama...
  4. alideniz357

Karbüratör Hava Ayar Vidası Nerde ?

Merhaba arkadaşlar Sıfır Kuba Xcg 150 MOdelini aldım fakat hava ayarıyla ilgili bir sıkıntım var Motor ani gaz alımında boğuluyor ama cikleyi çektiğim zaman Hiç bir sıkıntı olmuyor hani hava benzin karışımında hava biraz fazla gidiyor Karbüratorde aradım fakat bulamadım acaba hava ayar vidası...

Yeni mesajlar