aliberkgngr kullanıcısının son içeriği

1. aliberkgngr

Absli motosiklet önerisi

Herkese selamın aleyküm, yıllar sonra konu açıyorum. En son öğrenciyken 4 yıl önce motosikletim oldu en son o zaman konu açmıştım. Şimdi işe başladım tekrar almak istiyorum işe git gel için kullanacağım. Absli olması şartı ve maksimum maalesef 13 bin TL olması gerekiyor. Aklımda bajaj v 15 var...
  2. aliberkgngr

Kullandığım Her Motosiklet Fazla Yakıyor

Merhaba arkadaşlar, başlıktan da dediğim gibi kullandığım her motosiklet aynı model marka motosikletin yakıt tüketiminden fazla yakıt tüketiyor yani zorlamıyorum da örnek vermek gerekirse 100'lük cg (oynanmamış) herkes 2.5-3 litre yakarken ben 3.5 dan aşağı düşüremiyordum neyse Çin malı normal...
  3. aliberkgngr

Yazlık Motosiklet Montu Bering Keers

Merhaba arkadaşlar yeni sezon yaklaşıyor bende yazlık mont aramaya başladım. Bering Keers modelini beğendim korumalar yeterli ama çoğu yazlık motosiklet montu gibi sırt koruması yok. Bende sırt koruması arıyorum fakat iki türlü var birincisi motosiklet montuna takılan cinsten diğeride direk bele...
  4. aliberkgngr

ABS'li motosiklet önerileri

Merhaba arkadaşlar bende honda cbr 250 vardı ve kaza yaptım. Motosiklet pert çıktı ve sigorta beni haklı buldu. Motosikletin bedelini bana ödedi. Bende yeni bir motosiklet bakıyorum. Tek şartım abs olması (kaliteli olsun yolda bırakmasın bunlar Allah'ın emri) zaten şuan şu fiyata (11.000-11.500)...
  5. aliberkgngr

KAZA SONRASI HONDA CBR 250

Merhaba arkadaşlar 3 hafta önce kaza yapmıştım. bugün sonuçlandı. karşı taraf %100 hatalıymış. bende servise giderek değişecek parçaları öğrendim ve sizce motosiklet pert çıkar mı? (araç 2015 model) değişecekler listesi : kafa demiri kafa grenajı ön far sağ yan grenaj km panzot sağ alt...
  6. aliberkgngr

KAZA SONRASI İŞLEMLER VE SONUÇ

Merhaba arkadaşlar ben Ağustos'un 19 unda bir kaza geçirdim. Bende pek bir şey yoktu sadece dizimi vurdum keşke pantolon olsaymış dedirtti. Neyse motosiklette çok hasar var. Yaklaşık 5 bin TL hasar var. Biz kazadan sonra rapor tuttuk ve bugün raporun sonucu açıklanmış %100 karşı taraf hatalı...
  7. aliberkgngr

Honda CBR 250 vurultu

Merhaba arkadaşlar bugün cbr 250 4000 bakımına soktum ve koruma takozu taktırdım mobil 1 yağ kullandı servis. Bakımdan sonra birşey farkettim sıklıkla vitesi 1 e atarken tak diye bir şey vuruyor sanki debriyaj kaçırıp bir anda vitese geçiyormuş gibi vuruyor. alt motordan yani silindirin altından...
  8. aliberkgngr

İKİNCİ EL MOTOSİKLET DEVRİNDEN SONRA İŞLEMLER

Merhaba arkadaşlar ben bir tane cbr 250 aldım noterden geçici belgeyi verdiler şimdi benim ne yapmam gerekiyor? Bir de bu aracın vergisini Nasıl yatırabilirim?
  9. aliberkgngr

HER ŞEY HAZIR SIRA MOTOSİKLETTE

Merhaba arkadaşlar cc yükseltmek için motosiklet alacağım. İki motosiklet arasında kaldım honda cbr 250 ve ktm rc 200 eğer karar verebilirsem haftaya pazartesi alacağım. Aklımı karıştıran 1 2 şey var mesela titreşim hangi motosiklette daha rahatsız edici şekilde fazla kalite olarak zaten ikisi...
  10. aliberkgngr

CC yükseltmek ama nasıl?

şuan cc yükseltmek üzereyim. ikinci motosikletimi de sıfır istiyorum elimde (sadece motosiklet için) 11 bin tl var aklımda bu bajaj pulsar rs200 var fakat aklımda bir kaç soru işareti var ; 1)parça kalitesi nasıldır 2)uzun yol yapacağım uzun yolda sıkıntı çıkarır mı? 3)motosiklette kronik sorun...
  11. aliberkgngr

ZOR BİR SORU.. VEKALETNAME HK.

Merhaba arkadaşlar motosikletim benim dedemin üstünde (sigorta ucuz çıksın diye) dedem farklı şehirde olduğu için bana eğer motosikleti satarsam diye vekaletname verdi. Ben bu vekaletnamenin süresini öğrenmek istiyorum ama araç vekaletnamesi ile ilgili hiç bir yerde bilgi yok. Tapu...
  12. aliberkgngr

UZUN YOLDA KULLANMAK İÇİN 14 BİNE HANGİ MOTOSİKLET?

Merhaba arkadaşlar ben motosikletimi satıp cc yükseltmeye karar verdim. Bu cg ile biraz uzun yol yaptım(yaklaşık 300km kadar) ve beni benden aldı çok zevkliydi. Motosiklet değil, uzun yol yapmak zevkliydi. Bende uzun yolda motosikletin cc ve motosiklet eksikliklerini hissettim. Tırlar bile...
  13. aliberkgngr

Avcılar Sahilde Olan Varsa gelsin

Selamın aleykum hepinize Avcılar sahilde bir arkadaşımla oturuyorum. Eğer gelmek isteyen varsa gelsin. Çekirdek kola iyi gider iftar sonrası. Bir de lütfen ön yargılı olmayalım.
  14. aliberkgngr

SUZUKI INAZUMA F 4 SİLİNDİR WTF

Merhaba arkadaşlar suzuki'nin sitesinde gezerken bir şey farkettim. Suzuki inazuma f 4 silindirli yazıyor yanlış dimi. http://i.hizliresim.com/y40Aky.png http://motosiklet.suzuki.com.tr/modeller/inazuma-f.aspx
  15. aliberkgngr

Niye Yeni Motosiklet Alacağımıza Karar Verince Çok Alternatif Olur?

Merhaba arkadaşlar ben motosikletimi büyütmeye karar verdim. Sonra bir üst cc olarak kendime 250cc uygun gördüm. Yedek parça , yakıt , kalite , performans olarak kendime honda cbr 250r uygun gördüm. Sonra düşündüm ben bu motosikleti aldığımda ne yapacağım diye aklıma tek bir cevap geldi uzun yol...

Yeni mesajlar