Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selamın aleyküm, yıllar sonra konu açıyorum. En son öğrenciyken 4 yıl önce motosikletim oldu en son o zaman konu açmıştım. Şimdi işe başladım tekrar almak istiyorum işe git gel için kullanacağım. Absli olması şartı ve maksimum maalesef 13 bin TL olması gerekiyor. Aklımda bajaj v 15 var...
Merhaba arkadaşlar, başlıktan da dediğim gibi kullandığım her motosiklet aynı model marka motosikletin yakıt tüketiminden fazla yakıt tüketiyor yani zorlamıyorum da örnek vermek gerekirse 100'lük cg (oynanmamış) herkes 2.5-3 litre yakarken ben 3.5 dan aşağı düşüremiyordum neyse Çin malı normal...
Merhaba arkadaşlar yeni sezon yaklaşıyor bende yazlık mont aramaya başladım. Bering Keers modelini beğendim korumalar yeterli ama çoğu yazlık motosiklet montu gibi sırt koruması yok. Bende sırt koruması arıyorum fakat iki türlü var birincisi motosiklet montuna takılan cinsten diğeride direk bele...
Merhaba arkadaşlar bende honda cbr 250 vardı ve kaza yaptım. Motosiklet pert çıktı ve sigorta beni haklı buldu. Motosikletin bedelini bana ödedi. Bende yeni bir motosiklet bakıyorum. Tek şartım abs olması (kaliteli olsun yolda bırakmasın bunlar Allah'ın emri) zaten şuan şu fiyata (11.000-11.500)...
Merhaba arkadaşlar 3 hafta önce kaza yapmıştım. bugün sonuçlandı. karşı taraf %100 hatalıymış. bende servise giderek değişecek parçaları öğrendim ve sizce motosiklet pert çıkar mı? (araç 2015 model)
değişecekler listesi :
kafa demiri
kafa grenajı
ön far
sağ yan grenaj
km panzot
sağ alt...
Merhaba arkadaşlar ben Ağustos'un 19 unda bir kaza geçirdim. Bende pek bir şey yoktu sadece dizimi vurdum keşke pantolon olsaymış dedirtti. Neyse motosiklette çok hasar var. Yaklaşık 5 bin TL hasar var. Biz kazadan sonra rapor tuttuk ve bugün raporun sonucu açıklanmış %100 karşı taraf hatalı...
Merhaba arkadaşlar bugün cbr 250 4000 bakımına soktum ve koruma takozu taktırdım mobil 1 yağ kullandı servis. Bakımdan sonra birşey farkettim sıklıkla vitesi 1 e atarken tak diye bir şey vuruyor sanki debriyaj kaçırıp bir anda vitese geçiyormuş gibi vuruyor. alt motordan yani silindirin altından...
Merhaba arkadaşlar ben bir tane cbr 250 aldım noterden geçici belgeyi verdiler şimdi benim ne yapmam gerekiyor? Bir de bu aracın vergisini Nasıl yatırabilirim?
Merhaba arkadaşlar cc yükseltmek için motosiklet alacağım. İki motosiklet arasında kaldım honda cbr 250 ve ktm rc 200 eğer karar verebilirsem haftaya pazartesi alacağım. Aklımı karıştıran 1 2 şey var mesela titreşim hangi motosiklette daha rahatsız edici şekilde fazla kalite olarak zaten ikisi...
şuan cc yükseltmek üzereyim. ikinci motosikletimi de sıfır istiyorum elimde (sadece motosiklet için) 11 bin tl var aklımda bu bajaj pulsar rs200 var fakat aklımda bir kaç soru işareti var ;
1)parça kalitesi nasıldır
2)uzun yol yapacağım uzun yolda sıkıntı çıkarır mı?
3)motosiklette kronik sorun...
Merhaba arkadaşlar motosikletim benim dedemin üstünde (sigorta ucuz çıksın diye) dedem farklı şehirde olduğu için bana eğer motosikleti satarsam diye vekaletname verdi. Ben bu vekaletnamenin süresini öğrenmek istiyorum ama araç vekaletnamesi ile ilgili hiç bir yerde bilgi yok. Tapu...
Merhaba arkadaşlar ben motosikletimi satıp cc yükseltmeye karar verdim. Bu cg ile biraz uzun yol yaptım(yaklaşık 300km kadar) ve beni benden aldı çok zevkliydi. Motosiklet değil, uzun yol yapmak zevkliydi. Bende uzun yolda motosikletin cc ve motosiklet eksikliklerini hissettim. Tırlar bile...
Selamın aleykum hepinize Avcılar sahilde bir arkadaşımla oturuyorum. Eğer gelmek isteyen varsa gelsin. Çekirdek kola iyi gider iftar sonrası. Bir de lütfen ön yargılı olmayalım.
Merhaba arkadaşlar suzuki'nin sitesinde gezerken bir şey farkettim. Suzuki inazuma f 4 silindirli yazıyor yanlış dimi.
http://i.hizliresim.com/y40Aky.png
http://motosiklet.suzuki.com.tr/modeller/inazuma-f.aspx
Merhaba arkadaşlar ben motosikletimi büyütmeye karar verdim. Sonra bir üst cc olarak kendime 250cc uygun gördüm. Yedek parça , yakıt , kalite , performans olarak kendime honda cbr 250r uygun gördüm. Sonra düşündüm ben bu motosikleti aldığımda ne yapacağım diye aklıma tek bir cevap geldi uzun yol...