- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar ben bir tane cbr 250 aldım noterden geçici belgeyi verdiler şimdi benim ne yapmam gerekiyor? Bir de bu aracın vergisini Nasıl yatırabilirim?
sigorta yaptıracaksın elinde ki satısla ondan sonra ruhsat cıkacak.. 15 gün icinde sigrta yaparsan ruhsatın eve gelir.. sonrasında yaparsan gidp emniyetten sen kendin alırsın..
vergiyi de herhangi bir banka dan gerceklestirebilirsin.. internet bankacılıgı, cep bank vs en kolayı bu =)
para vermiyorsun... dedigim gibi herhangi bir bankanın internet subesinden plakanı girerek vergini kontrol edebilirsin...
anladım teşekkür ederim peki ruhsat çıkarırken para veriyormuyuz ve motosikletin vergisinin olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz ve ne kadar olduğunu. sigorta yaptırdıktan sonra ruhsat için bir işlem yapmama gerek var mı?
Ruhsat çıkarmak için sigorta zorunluluğu yok ruhsatını al koy cebine sigrota çıkarmakta aceli davranma.Sigorta piyasası çok kötü.Ama yanılıyorda olabilirim hatırladığım kadarıyla yazdım .
sigorta yaptırmadan ruhsat çıkartılamıyor...Ruhsat çıkarmak için sigorta zorunluluğu yok ruhsatını al koy cebine sigrota çıkarmakta aceli davranma.Sigorta piyasası çok kötü.Ama yanılıyorda olabilirim hatırladığım kadarıyla yazdım .