Ali005 kullanıcısının son içeriği

1. A

Düşük KM li Eski Model Motosikletler

Merhaba, 1,5-2 aydır malum sitede ikinci el R6 bakıyorum. Dikkatimi çeken 2013-2014 modellerde azımsanmayacak kadar 20k-30k km civarı motor gördüm. Bendede 2019 r25 var, Türkiye’ye gelen ilk parti yeni kasalardan. Geçtiğimiz kışın 6 ay motoru kullanmadım ayrıca hiç şehir dışına çıkmadım. Şuan...
  2. A

Akdeniz Tarafı CRF250L Kiralama

Herkese merhaba Akdeniz tarafında 3-5 günlük tatil düşünüyorum. Şöyle CRF250L ile gezi yapabileceğim biryerde, bu taraflarda motor kiralayıp memnum kalanlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi?
  3. A

R25 ile Ege/Akdeniz Tatil Önerisi

Herkese merhaba, Temmuz ayında motorum ile 1 haftalık Ege/Akdeniz tatili yapmayı planlıyorum. İstanbul'dan motorumla yola çıkacağım. Bir arkadaşımda uçakla gittiğim yere gelecek. 2-3 gündür Airbnb vs. araştırması yapıyorum fakat kafama göre bir yer bulamadım. Sizin bildiğiniz şöyle denize...
  4. A

2014 Ybr 125 Paslanma

Arkadaşlar merhaba, Eylül 2014'de sıfır ybr 125 almıştım. Geçtiğimiz haftalarda da arka maşada hafif nokta nokta paslanma gözlemledim ve motoru aldığım yetkili servise gidip gösterdim. Başta "senin suçun", "yağmurda kullandım mı?", "sulu yerden geçtin mi?" tarzında sorular sorsada resim çekip...