ali atasayar kullanıcısının son içeriği

1. A

tvs raider 125 zincir yağı önerisi

2000 kmdir yağlamadım cır cır sesler gelmeye başladı artık temizlemek içinde bişey lazım önerirseniz temizlik + yağlama için marka sevinirim
  2. A

winter grip 2 alınır mı

önümüz yaz yaz için hangi lastiği önerirsiniz olmadı yaz için stok lastiği kullanmayı düşünüyorum
  3. A

winter grip 2 alınır mı

geçen gün siz önermiştiniz zaten bu lastiği başka fikirlerde alayım diye açtım konuyu teşekkürler tekrardan
  4. A

winter grip 2 alınır mı

tvs raider motorum var stok lastikleri mevcut 4 mevsimlik lastik arıyorum beni idare edicek lastik arıyorum bir çok kişi wintergrip-2 yi 4mevsim kullanabilecegimi söyledi doğru mudur istanbul bağcılarda oturuyorum yazın ne çok sıcak nede orta geçiyor şuanda havalar yağmurlu zaten
  5. A

lastik önerisi

evet kuru havalarda bile kayıyor zaten olabildiğince yavaş geçmeye çalışmıştım fakat geçmek zorundayım evime gitmek için 1774207806 teşekkürler
  6. A

lastik önerisi

dün lastik kaydı düştüm birazda benim hatam tabiki, acemiyim aynı zamanda bu arada tramwayın demirlerinde kaydım yağışlı havada neyse tvs raider için lastik arıyorum 4mevsim olur hafif yağışlı havalar için olur istanbul bağcılarda oturuyorum bildiğiniz gibi istanbula çok kar yağmıyor hatta hiç...
  7. A

vites pedalı sıkışması

daha iyi şuana kadar sorun yaşamadım rodaj yağından dolayı vitesler sert fakat sıkışma sorunu yok 1768841531 bayi rodaj bakımından sonra düzelir dedi fakat onların kastettiği şey viteslerin sert olması benim düşünceme göre çok üstüne düşerek sormadım yanlarında ama wd-40 sıktıktan sonra daha...
  8. A

vites pedalı sıkışması

wd40 sıktım pedalın oralara yarın sürebilirsem bakıcam sorun devam ediyor mu diye
  9. A

vites pedalı sıkışması

bilmediğimden soruyorum bu kadar kolay biten birşey mi bu 150km daha motor 100kmde başladı bu olay zaten
  10. A

vites pedalı sıkışması

yüksek devirlere çok çıkmıyorum rodajda oldugu için düşmeyi hiç yaşamadım zincir ne çok gevşek nede çok gergin çok anlamasamda fabrika çıkış zincir gerginliği boşta takılma gibi bir durumda yok 1.vitesten boşa veya 2.vite çıkmıyor direkt
  11. A

vites pedalı sıkışması

onu denedim debriyajla alakalı birşey yok gibi ileri geri yapıncada düzelmiyor yani motoru bırakıp 1gün sonra veyahut bir müddet sonra vitesle oynayınca düzelmiş oluyor
  12. A

vites pedalı sıkışması

merhaba tvs raider motorum var 150kmde şuan ilk motorum 30-40dklık gibi sürüşlerden sonra vites pedalı sıkışıyor 1. vitesten boşa veya 2. vitese çıkmıyor yoldayken çok ittirerek 2.vitese atabildim ama garaja koyarken boşa geçmedi

Yeni mesajlar