albayman kullanıcısının son içeriği

1. albayman

2013 faturalı motosiklete ruhsat çıkartmak istersek ne olur

evet başlıkta yazdığı gibi, motosiklet 2013 yılında sıfır alınmış faturası var. bu fatura sahibinden bu motoru uygun fiyata almak istersek başımıza neler gelecek? ne masraf edeceğiz, bilenlerden öğrenelim.
  2. albayman

KEEWAY e malı buyrun anlatalım

SİZLERİ YANLIŞ BİLGİLENDİRMEMEK ADINA, RESMİ KAYNAK BELİRTMENİZ ŞARTIYLA YENİ BİLGİLERE GÖRE DÜZELTMELERDE BULUNACAĞIM. NOT: ticari bir kişilik değilim, uzun süredir motosikletim yok, ama bir çok markayı denedim/kullandım. Ne zamandır bir çok forumda tartışılan keeway/rks markasının ne malı...
  3. albayman

motosiklet alıcam, ankaradaki galerilerin adları ve adreslerini bilenler buraya

selam herkese, daha önce ankaraya nişanlımla gittiğimde şöyle bir bakayım diye sormuştum, beni ulusta yiba çarşına gönderdiler. o binada sadece yamaha bayisi ve elinde de ybr 125 doluydu ve ikince el yoktu. ben hem 2. el hem sıfır çalışan, envayi çeşit motosiklet bulunduran büyük galerileri...
  4. albayman

1250 liraya Kanuni rokko 150 Aydın, 8000km

Marka: Kanuni Model: rokko Silindir hacmi: 150cc Tipi: sccoter KM: 8000 Açıklama: motorum gayet temiz, her binde yağ değişti (castrol) ve her 2500 de bir bakım yapıldı. 7500 bakımı yeni oldu, lastikler de yenilendi. egzost garantiden yenisi ile değişti. motor yakın arkadaşımındı, hatta 2007 de...

Yeni mesajlar