alasehirli kullanıcısının son içeriği

1. alasehirli

Uzaktan kumandalı garaj kapısı

Merhabalar bir sorum olacaktı :) Aranızda Elektrikçi veya Elektrik Elektronik mühendisi var mı Mekatronik ile ilgili bir sorum var. Normal bir anahtar ile otomatik açılan bir kapının anahtarına paralel bir şekilde uzaktan kumanda ile kontrol edebildiğim bir anahtar eklemek istiyorum internetten...
  2. alasehirli

Alaşehire giren Tenereli abi

Bugün 20:30 da Alaşehir girişinde karşılaştığım 2 motorcu abi eğer burdaysanız :) Daha önce görmedim yenisiniz galiba :queen: dikkat edin her an bir aradan araba fırlayabilir uzun yoldan geliyordunuz sanırım Allah kaza bela vermesin bi ihtiyacınız olursa özelden yazınız iyi gezmeler Ha bu arada...
  3. alasehirli

Ekipmanların koruyamadığı bölgeler

Yaklaşık 2 hafta önce ufak çaplı bir kaza yaptım. Dağ yollarında 2 motor ilerler iken arkada kullanan arkadaşımın ısrarla önüme geçip yavaş bi şekilde motosiklet sürmesi yüzünden kaza yaptım daha doğrusu arkadaşın aniden virajda yavaşlaması onun arka tekerine yandan sürtmemiz ile uçurumdan...
  4. alasehirli

Değişik bir konu - Motorum var babamı ekipman almaya ikna edemiyorum

Çok istisnai bir durum içerisindeyim kendimi bildim bileli motor kullanıyorum ama hep bikaç km kullanır eve koyardım babamın veya amcamın motorunu. Amcam köyde yaşadığı ve babam da köyde büyüdüğü için hiç ekipman kullanmamış kişiler motoru da uzun yolda değil arsa ile ev arasında ayda yılda bir...
  5. alasehirli

Kuryelik hakkında

Merhabalar iyi günler herkese, işte olanlara da hayırlı işler diliyorum. Malumunuz yaz mevsimine girdik okullar da bitti sayılır ve yazın babamın zoruyla tarlada çalışmak yerine motorumla kuryelik yapmak istiyorum yazın Manisa-Alaşehir de olacağım için ve her karışını ezbere bildiğim için çok...
  6. alasehirli

Işık ihlali hakkında

Merhabalar abilerim, ablalarım, yaşıt arkadaşlarım, ve kardeşlerim. Işık ihlali yüzünden birçok motorcu arkadaşlarımızın kaza yapması/vefat etmesini duyduk gördük belki yaşadık ve hep beraber üzüldük peki neden kimse bu kırmızı ışıkta geçenler yüzünden bir çalışma yapmıyor? Örnek vereyim...
  7. alasehirli

smrtGRİPS Titreşimli Bisiklet elciği Hakkında

Merhabalar abilerim, kardeşlerim.. smrtGRİPS adında titreşimli bisiklet elciği var öncelikle amacını anlatıyım bilmeyen varsa öğrenmiş olsun :P Bu meret bisiklet gidonunda elciğin olduğu yerdeki demirin içindeki boşluğa sokuluyor :pl: Bisiklet üzerinde sağa döneceğiniz zaman sağdaki elcik...
  8. alasehirli

GPS Takip Cihazı

Sanırım forumda yaşıtlarım var ama daha küçük birini daha göremedim. Neyse hemen konuya gireyim abilerim, arkadaşlarım. Hepimiz görmüş olmalıyız garajımızı dahi kırarak motorumuzu gece gündüz farketmeksizin çalan kişilerin olduğunu. Motorun içine monte edilen takip cihazları olduğunu yazmıştı...

Yeni mesajlar