AKUSTİK kullanıcısının son içeriği

1. AKUSTİK

chopper ın kralı hangisi?

yamaha dragstar kawasaki vn 800 honda shadow suzuki ıntruder şimdi hepsi baba makinalar ve tabi herkes kendi kullandığını beğenir ama gerçek anlamda kalite,yol tutuş,sağlamlık, yakıt, servis vs. vs. en fazla artısı olanı hangisi acaba. kullananlar ve teknik bilgisi olanlar lütfen paylaşırsa...
  2. AKUSTİK

Marşa basınca çatır çutur ses çıkıyor

Arkadaşlar. Uzun zamandır beri arıyorum ama maalesef bulamadım. Vn 800 üm marşa basınca içerden oldukça gürültülü acaip sesler çıkarıyor. Ustaya marş göbeğinin, bilyesinin ve dişlisinin değişmesi gerektiğin söyledi. şimdilik tornacıda idareten yaptırdık ama uzun vadede arıza tekrar...
  3. AKUSTİK

otobüste motosiket taşınırmı?

arkadaşlar motorumu nakledicem ptt kargoya sordum 360 tl. istediler. pahalı geldiği için otobüse vermeyi düşünüyorum. fakat güvenemiyorum yolda başına bir iş gelirmi diye. konu hakkında bilgisi olan varmı acaba ne tavsiye edesiniz. bu arada motor ş.urfadan izmire gidecek.
  4. AKUSTİK

Yardım. Vn 800 aldım ama çok eksiğim var

Arkadaşlar selam. Kawasaki vn 800 aldım. Ama bu dev makina hakkında hiçbir bilgim yok. Yağı suyu nasıl kontrol edilir. Nerelerine dikkat edilir. Hiçbir bilgim yok. şimdilik kullanıyorum ama ufak tefek problemler için yada zamanı geldiğinde bakımlarını yaptırabilmek için bilgiye ihtiyacım var...
  5. AKUSTİK

Polisler neden motorcularıdan haz etmez

Bi arkadaşın motoruyla turlarken arkamdan polis anons yaparak sağa çekmemi istedi. Evrakları aldı. Motordan uzaklaşarak arabasına bindi. Dakikalarca arabada oturdu. Benden tepki gelmeyince yanıma geldi. Son derece ukala bir üslupla makinanın sağını solunu inceledi. Güya sinyalleri kontrol etti...
  6. AKUSTİK

karar veremiyorum. yardım edin lütfen

selam arkadaşlar. yaklaşık 4-5 aydır takipteyim. devamlı motosiklet ilanlarını kontrol ediyorum. fakat işin içinden çıkamıyorum. en geç 2-3 ay içerisinde motor alıcam. fakat tek bildiğim cruıser tarzı bi motor olacağı. 6500 tl. ye alabileceğim en 500 - gv 250 mümkünse de xvs 650 istiyorum. ama...
  7. AKUSTİK

Hangi cruıser e binmeliyim

Arkadaşlar daha çok yeni üyeyim. Sizlerle tanışıp fikirlerinizden yararlanacak olmam beni çok mutlu ediyor. Yaklaşık 1 yıl dan beri fazlasıyla motorsikletlerle ilgileniyorum fakat o kadar çeşit var kı karar vermek çok zor. 6000 tl. Civarı iyi bir cruıser düşünüyorum sadece. Ama hangisi olmalı...

Yeni mesajlar