AKS kullanıcısının son içeriği

1. AKS

Türkiye'nin Neresinde Motosiklet Sürülmez? Yapay Zeka Destekli Anket İçerir!!!

Dikmen yokuşlarının yer yer manzarası güzel inerken baya zevkli :)
  2. AKS

Bir acemiye önerilebilecek scooter veya naked modeller ve tavsiyeler.

İkinci el alabilirseniz kesinlikle Dominar 250 öneririm. Drift l'den uzak durmanızı tavsiye ederim.
  3. AKS

NS400Z Marş Problemi

F250 aldım 1 ay sonra direkt akü değiştirdim. Bajaj alıyorsanız arkadaşların dediği gibi ilk iş CCA'sı yüksek bir akü alıp rahatına bakmak kalıyor.
  4. AKS

Ekipman markaları ve kaliteleri

Peki hangi firmalardan alışveriş yapıyosunuz motomax 6 taksit avantajı ve sanki fiyatlar daha uygun gibi geliyor bana. Belki piyasayı veya başka firmaları çok bilmediğimden olabilir.
  5. AKS

Airoh Helmet Aster-X Wild Wolf Alınır mı?

https://www.motomax.com.tr/scorpion-exo-391-kapali-motosiklet-kaski-mat-siyah Peşinde 4 bin TL, en azından 22.06 var.
  6. AKS

15-20 bin TL Kask Önerisi

Shima mesh proyu arkadaşım kullanıyor gerçekten çok güzel mont, size de hayırlı olsun. Kask konusu da ben hiç emin olamıyorum Scorpion seviyorum buradan gidecek gibiyim maaşı bekliyorum :(. Drift + modeli kışlık mı tam onu çözemedim bende de 4riders mugello var ama diğer kışa doğru kaliteli bi...
  7. AKS

450 sr alınır mı

Her gün reels izlerken milkshake yapan motosiklet olarak karşımıza çıkan model :rolleyes:
  8. AKS

Scorpion EXO-491 Kaza Sonrası Kullanıma Devam Edilir mi?

9:40'daki sözü de çok manidar olmuş hocam. :D
  9. AKS

Var hocam hatta şöyle bir cahillikte ettim intercomun pedlerini yerleştirmek içinde içindeki plastik süngeri eritip yuva açtım ondan sonra da sanırım biraz arttı. Blauer fiyat olarak çok albenisi var ama Scorpion EXO R1 Evo II Air Spor 'da 17 bin TL'ye çok güzel göz kırpıyor :)
  10. AKS

Tam bütçeme nokta atışı hocam diğer konumda belirtmiştim bunu düşünüyorum açıkçası 6 taksitle güzel oluyor.
  11. AKS

Evet hocam ama şuanki kaskımla 70-80den sonra rahatsız etmeye başlıyor bana 100-110 çok yeterli aslında.
  12. AKS

Sizin önerdiğiniz var mıdır?
  13. AKS

SENA'yı arkadaşım aldı bi taktım kafama hissiyat olsun yalıtım olsun gayet kaliteli duruyor zaten intercomu dahil olması bu fiyata çok cazip kılıyor ama 21 veya taksitli 24 verdiğim senaryoda kabuk yapısının daha iyi olmasını beklerdim diye düşündüm. Blauer evet çok güzel indirim var ama çok...
  14. AKS

Ahali valla geçmiş forum konularına baktım açılan konular hiçbir sonuca bağlanamamış maalesef ve detaylı bir kullanım deneyimi, öneri vb. bulamadım o yüzden dedim neden konu açmayayım? Hazır kask alma arifesinde sizin de değerli yorum ve tecrübelerinizi bekliyorum. Motorum Pulsar F250 ortalama...
  15. AKS

Nişandı oydu buydu derken bi bu eksikti :) Neyse artık en çok taksit yapan yerden bi kask bakayım bu sefer de HJC deneyebilirim, Scorpion çok fazla rüzgar sesi alıyordu :(