Akmina kullanıcısının son içeriği

1. A

Honda Türkiye / Jant & Lastik Boyutları Bilgilendirme İsteği

Bilindiği üzere ülkemizde lastik almaya kalktık mı hangisini sorsak bu da olur cevapını alıyoruz. Önceleri kalın lastik sevdam vardı. Bu işi araştırırken kafama göre takamayacağımı, lastik seçimi yaparken en doğru ebatın elbetteki üretici firmanin belirlediği standart değerler olduğunu öğrendim...
  2. A

Lastik Basınç Ölçer / Tavsiye & Kullanıcı Yorumları Başlığı

Öncelikle merhaba arkadaşlar, lastiklerime geçtiğimiz günlerde benzinlikte hava bastım fakat içim rahat etmedi benzin istasyonlarının bir çoğundaki hava pompalarının psi kalibrasyonu malumunuz bozulmuş oluyor. Kontrol etmek için kalem gibi olan basınç ölçerle kontrol edeyim dedim biraz hava...
  3. A

Yeni yazar Akmina'nın tanışma başlığı

Merhaba arkadaşlar bir süredir foruma üyeyim bazı başlıklarda konuştuklarımız da oldu fakat buraya gelip kendimi de tanıtmak, sizlerle tanışmak için bu başlığı açmış bulunuyorum. Adım Anıl, istanbulda yaşıyor ve üniversite okuyorum, eskiye dayanan bir motor tecrübem yok yeniyim bu işte hem...
  4. A

Lastik - Jant / Ebat - Boyut uyumluluğu sorunu

Öncelikle merhaba arkadaşlar forumu genelde okuyucu olarak takip ettiğim ve şuan da herhangi bir motor kullanmadığım için üye olma gereği duymamıştım. Gerek forum içi, gerekse arama motorlarında gerçekleştirdiğim aramalar ve okumalar sonucunda tam olarak istediğim cevapları barındıran soruların...