AkinoV kullanıcısının son içeriği

1. A

Güncel uygun fiyatlı uzun yol motoru

Merhaba herkese iyi forumlar. Şu anda güncel olarak sıfır veya ikinci el çin malı vs farketmeksizin sizin için en uygun uzun yol, gezi motoru nedir? yormayan, yolda bırakmayacak, keyifli, uzun yol yapabileceğim, gezebileceğim bir motosiklet arıyorum. Uygun fiyatlı motosiklet tavsiyelerinizi...
  2. A

İlk yüksek cc deneyimim aklıma takılan soru

Herkese merhaba, Uzun bir 125cc deneyimimden sonra 250cc motora geçiş sağladım. Henüz motora tam hakim olmadığım için ve daha önce yüksek torklu ve hızlı bir motor kullanmadığım için bazı şeyleri bir sorun mu değil mi tam olarak ayıramıyorum. Bugün istanbul yağmurundan sonra motorumla eve...
  3. A

Düşük CC kullanıp ekipman giyenlere karşı önyargı mı var

Merhaba arkadaşlar, kendim 125CC bir motosiklet sahibiyim.Scooterdan geçerek vitesli öğrenmek adına aldığım motosikletimi 1 senedir sürüyorum. Motorun üzerinden inmiyorum desem yeridir. Kendime imkanım varken motosiklet ceketimi, yazlık kışlık eldivenimi dizliğimi almıştım tam ekipman...
  4. A

Güncel Kask Önerileri

Merhaba, şu anda güncel olarak 10.000TL civarında alabileceğim sağlam bir kask var mı tavsiyelerinizi alabilir miyim?
  5. A

Başlangıç Touring Tavsiyesi

Merhaba, herkese iyi forumlar. İşten fırsat bulduğum zamanlarda gitmediğim yerlere, görmediğim yerlere motosiklet ile seyahat etmek bana her şeyden daha fazla keyif veriyor. Ama bunu naked ile yapmakta biraz yorucu olmaya başladı. Son zamanlarda Touring motosiklet tarzına çok fazla ilgim ve...
  6. A

Motosikletimde çıkan sorunlar bilenlerden yardım istiyorum

Herkese merhaba iyi günler, 8.000KM'de kullandığım bir SRK125S motosiklete sahibim. Motorumu bu ay içerisinde servisi taşındığı için ve uzak bir mesafede olduğu için bana yakın bir ustaya götürerek 8k bakımını yaptırmak istedim. Usta tarafından motorum sökülerek subap ayarı yapıldı. Subap...
  7. A

Yüksek devirde vites düşürmek

Merhaba, Bu soruyu sorduğum için üzgünüm internette bir çok emsali var ancak net bir bilgi ne yazık ki bulamadım bugün motosikletimle işe doğru seyahat ederken yaklaştığımda farkında olmadan refleks olarak yüksek devirdeyken vites düşürdüm motor olabildiğince bağırdı ve doğal olarak lastik...
  8. A

Motosiklet neden yanar?

Merhaba hepinize iyi akşamlar. Bu aralar haberlerde gerek instagram sayfalarında sık sık karşılaştığım motosikletin yanmaya başladığı, motosiklet yangını, atv yangını gibi haberler var ve nasıl olduğuna dair net bir sonuç bulamadım. Motosiklet neden yanmaya başlar, motosikletin kendi kendine...

Yeni mesajlar