Akif58 kullanıcısının son içeriği

1. A

Şamandıra/Benzin Göstergesi Arzası

Hocam parça konusunda çok üzüyor, başlangıç motoru olarak aslında çok iyi oldu sök tak yapmayı korkmadan öğretti, çözüm üretmeyi falan ama adamlar bu kotoru nasıl yapmışlarsa CDI ı bütün motorlardan farklı uyanını bulana kadar imanım gevredi, lastik ebatları deseniz sıkıntı, lastik bulmakta çok...
  2. A

Cevabınız için teşekkür ederim o zaman emanet alet alayıp deneyeyim artık başka marka motosiklet şamandıralarını deniycez birdaha da çin malı motosiklet almam :)
  3. A

Şamandırayı artık attım maalesef peki 3 kablolu başka şamandıra alsam uyum sağlayacak mıdır ? 1751483655 Yazan hocamızada sordum sizde sormuş olayım şamandırayı attım 3 kablolu başka şamandıra tamam neticesinde çalışma ihtimali var mıdır ? Ona göre komple kafayı söküp panelide göstereyim
  4. A

Herkese selam Lifan Kp150 model motosikletimin benzin göstergesi sürekli yanıp yanıp sönüyor, şamandırasını söküp sokete takıp aşağı yukarı hareket ettirdiğimde değişen birşey olmadı. Soketi söktüğümde de değişen bir durum yok motosiklet tamircisine götürdüm şamandıra çöp dedi şamandırayı...

Yeni mesajlar