akcahakan kullanıcısının son içeriği

1. akcahakan

F750GS quickshifter çalışmayı durdurdu

merhaba yeni aldığım 2020 model f750 gs imin quickshifteri yukarı yönde çalışmıyor ,sebebi ne alabilir,aşagı yönde sorun yok
  2. akcahakan

GS1200 sesli çalışma

sorunu ben çözdüm 🙂 1753876804 açılan biryer yok sadece silindirn altında bir vida söküyorsun subap ayarı için açtıgımda zincira baktırmıştım hiçbir sorun yoktu uzama yoktu zaten ses de yok hiç
  3. akcahakan

GS1200 sesli çalışma

arkadaşlar sorunu çözdüm sorun eksantrik gerginden kaynaklanıyormuş bunların gergileri yağla çalışıyormuş motor çalıştıgında önce geriye yağ doluyor sonra yağlamaya başlıyor gergi ve içerisine giren piponun arasında bir oring var ve zamanla çürümüş düşmüş bu oring conta düştügü için biraz zaman...
  4. akcahakan

GS1200 sesli çalışma

herkeze çok teşekkür ederim , en kısa zamanda ankaraya seyahat pilanlıyorum inşallah ugrayacagım dediginiz yere de 😊 1753822550 şimdi hocam sana ekstra yanıt vereyim motor istinye borusan çıkışlı ekspertiz orada yapıldı ilk sahibinden aldım servis km uyuşuyor aynı zamanda muayne istasyonu...
  5. akcahakan

GS1200 sesli çalışma

çok teşekkür ederim 1753723764 egzantrik gergisini söktüm gergi vidası üzerinde bir yay ve palete basan pipo var gayet gergindi bende biraz esnetip taktım motorun çalışma şeklide böyle olabilir bir ankara yapıp en iyisi göstermek , atamıda ziyaret ederim bu bahane olur ❤️
  6. akcahakan

GS1200 sesli çalışma

çorumdayım ben ankara yada samsunda varmı bildiginiz iyi bmw ustası
  7. akcahakan

GS1200 sesli çalışma

ya yani ben tur dışında çanta takıp gezmedim hiç bence çantasız daha karizma bir makine oldugunu düşünüyorum :) 1753713555 haklı olabilirsiniz ben bi masraf etmedim şimdiye kadar uzun yolada sürekli gidiyorum aldıgımdan beridir bu ses var bi kaç ustaya gösterdim önemli degil dedi ama bmw...
  8. akcahakan

GS1200 sesli çalışma

evet askeri personel sahibi yurt dışında görev yapan bir subay ülkeye geldikçe evden çarşıya,çarşıdan eve gitmiş
  9. akcahakan

GS1200 sesli çalışma

ilk sahibinden oluyor :)
  10. akcahakan

GS1200 sesli çalışma

yağım yeni 15 50 sentetik fabrikanın önerdigi ,pompa olsa iki silindirde de yapar diye düşünüyorum ,subaplara baktım gözüken bir aksilik yok iticilerde aynı şekilde zaten onlarda sorun alsa 2 saniye sogukken degil sürekli yapar diye biliyorum
  11. akcahakan

GS1200 sesli çalışma

bunu düşünerek orta ayakta bıraktım motorumu 2 saat sonra çalıştırdığımda yine yaptı aynı şeyi bu arada motosikleti 3 saniye çalıştırıp stop etsem yine tekrar marş yaptıgımda ses düzeliyor ilginç bir durum
  12. akcahakan

GS1200 sesli çalışma

arkadaşlar merhaba daha 30 binde 2005 model gs'im soğukken ilk marşta sağ silindirden gelen 2 saniyelik takırtı sesiyle çalışıyor ve hemen normal sessiz haline dönüyor, işten anlarım subap ayarlarına baktım bugün gayet normal gözüküyor sol silindirde öyle bir ses yok sebebi nedir.
  13. akcahakan

Bmw BMW R1200GS / Adventure Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

çok teşekkür ederim burası dışında anakarada filan varmıdır acaba
  14. akcahakan

Bmw BMW R1200GS / Adventure Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhaba forumda yeniyim ,bende 2006 model gs1200 aldım ama ufak tefek parça lazım oldugunda nereden bulabilirim mesela krank keçesi lazım internette bulamıyorum bmw nin parçalarını nerede bulabilirim teşekkürler

Yeni mesajlar