Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabalar ben 17.5 yaşındayım ehliyetimi daha almadım a1 alma işine de hiç girmedim a2 bekliyorum . Daha önce 1 2 konu açmıştım forumda scooter ile ilgili ama scootera karşı olan ilgim 0'a indi sebebi ise vitesli motoru tamamen ögrenebilmem honda Cbf ve Pulsar 200 ile motosikleti...
Pcx 150 almaya karar verdim 2 adet kask lazım kız arkadaşımla gezicez bilgisi olanlardan 500 600 lira arası kask önerileri alıyorum bütçem 1500 siz yine o fiyatlardan önerilere başlayın şimdiden saolun inanın hiç bilgim yok.
Bu 2 scooter arasında çok kaldım ilk motosikletim olucak vitesli motor tecrübem oldu ( Pulsar - Cbf gibi ). Şimdi öncelikle Nmax 125 abs fren sistemi olan led farlara sahip güzel bi scooter yolda bırakmaz , Pcx ise şuan 150 lik kategorisinde satışta zirvede olan bi scooter aynı şekil led farlı...
Herkeze merhabalar ilk postum şimdiden hayırlı olsun :king:. Kasım 13 1999 doğumluyum kasımda 18 olup ehliyetimi alıyorum hayırlısıyla . Bu sene okul erteledigim için yazın çalışıp dershaneye gidicem . Mayısta elime 2500 tl para geçicek bunu direkt olarak hesabıma aktarıcam .Scooter olarak honda...