Arama sonuçlarınız

1. A

Motosikletin Tecrübelilerine

Herkese merhabalar ben 17.5 yaşındayım ehliyetimi daha almadım a1 alma işine de hiç girmedim a2 bekliyorum . Daha önce 1 2 konu açmıştım forumda scooter ile ilgili ama scootera karşı olan ilgim 0'a indi sebebi ise vitesli motoru tamamen ögrenebilmem honda Cbf ve Pulsar 200 ile motosikleti...
  2. A

Kask Bilgi 0 Yardımınız Lazım !

Pcx 150 almaya karar verdim 2 adet kask lazım kız arkadaşımla gezicez bilgisi olanlardan 500 600 lira arası kask önerileri alıyorum bütçem 1500 siz yine o fiyatlardan önerilere başlayın şimdiden saolun inanın hiç bilgim yok.
  3. A

Honda Pcx 150 vs Yamaha Nmax 125 ABS

Bu 2 scooter arasında çok kaldım ilk motosikletim olucak vitesli motor tecrübem oldu ( Pulsar - Cbf gibi ). Şimdi öncelikle Nmax 125 abs fren sistemi olan led farlara sahip güzel bi scooter yolda bırakmaz , Pcx ise şuan 150 lik kategorisinde satışta zirvede olan bi scooter aynı şekil led farlı...
  4. A

Fikirlerinize İhtiyacım Var

Herkeze merhabalar ilk postum şimdiden hayırlı olsun :king:. Kasım 13 1999 doğumluyum kasımda 18 olup ehliyetimi alıyorum hayırlısıyla . Bu sene okul erteledigim için yazın çalışıp dershaneye gidicem . Mayısta elime 2500 tl para geçicek bunu direkt olarak hesabıma aktarıcam .Scooter olarak honda...