AhmKse kullanıcısının son içeriği

1. AhmKse

Kaza yaptım :(

Arkadaşlar merhabalar, Bayramın 2. Günü Çanakkale'ye gitmek üzere yola çıkmıstım. Tekirdağ'a 10 km kala, bir aracın benzinlik çıkışından Giriş Yapmak istemesi ve sağ aynasından beni gormemesi Üzerine ciddi bir kaza yaptım. Sol dizim açıldı ve 21 dikiş var.eşimde şiyrik ve ezikler var. Full...
  2. AhmKse

xmax 250 yıkama sonrası boya atma!

arkadaşlar merhabalar. bir kaç hafta yıkayamadığım motorumu dün yıkama fırsatı buldum. jantları çok pislendiği için ilaç sıkmak istedim. sonuç olarak yıkama sonrası fren kaliperleri ve egsozdan boya attığını gördüm. sonuçları aşağıda ki resimlerde. "][/URL] "][/URL] :pr::pr::pr:
  3. AhmKse

2017 MART ÇIKIŞLI XMAX 250 1400 KM'DE HATASIZ ORJİNAL :)

ARKADAŞLAR MERHABA, EVLİLİK SONRASI BORÇLARI KAPATMA ADINA ÇOK SEVEREK ALDIĞIM MOTORUMU SATIYORUM. İLGİLENEN OLURSA AŞAĞIDA Kİ LİNKTEN ULAŞABİLİR. SAYGILAR. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2017-mart-cikisli-extrali-orjinal-kazasiz-sifir-ayarinda-437802269/detay
  4. AhmKse

Xmax 250 almış bulunmaktayım :))

arkadaşlar merhabalar. forumda eskiyim ama motor almak bu seneye kısmetmiş. uzun düşünceler sonunda xmax 250 aldım. istanbulda yaşıyorum. ankaradan aldım. 100 km deydi aldığımda. rodajın bir kısmını ankara istanbul arasında yaklaşık 500 km yapmış bulunmaktayım. uzun yolun rodaja iyi geleceğini...

Yeni mesajlar