Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesinlike doğru, benim sormamdaki amaç çok gördüğüm bir marka değil Scorpion fiyatlarıda nispeden uygun geldi yorum almak istedim biraz. Rpha12 ve K6S bakıyordum sırf bu ses ve konfor konusunda. Ben bi kulak tıkaçı deneyeyim, zaten kaskı her türlü alacağım da şuan kullandığım kask fiberkompozit...
Öncelikle hepinize merhabalar değerli forum üyeleri,
LS2 Challanger kaskım var fakat ben bu kaskın aşırı ses almasından çok şikayetçiyim, yeni bir kask arayışına düştüm. HJC kaskları önerdiler rpha serisi baya az ses alıyormuş sanırım. Araştırma yaparken "Ulan ben neden Scorpionlara bakmıyorum...
Merhabalar QJ Motor SRK400RR motoskletime egzoz takacağım fakat neresinden keseceğimi nasıl takacağımı bilemedim, direkt olarak egzozun ucundan kesip takarsam tekere sürtüyor sanırım ara boru yardımıyla dışarıya çıkartmam lazım egozu biraz. Görüntüyü aşağıya koyacağım. Daha önce bu modele egzoz...