Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar pazar günü istanbuldan çanakkale şehitliğe gidelim diyoruz 7 8 arkadas hepimizde cbf 150 var googleden baktım 500 gidiş geliş 1000 km sabah erkenden çıksak günü birlik gidip gelinirmi yoksa eziyetmi olur tecrübeli arkadaşlarımın fikirlerini istiyorum teşekkürler saygılar
slm herkese cbf 150 motosikletim var 24 ooo km de orjinal zinciri duruyor en son gerdirdiğimde usta değişmesi gerektiğini söyledi takım olarak değiştircem ama kararsız kaldım 35 tl yede takım var 120 tlyede oringli oringsiz muhabbeti çok parada vermek istemiyorum beni aydınlatırsanız sevinirim...
max bütçe 130 kışlık güzelbi mont blabilirmiyim arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ----------
hiç önerisi olan yokmu??
slm dün 2012 model cbf 150 sahibi oldum bayramdada uzun yol yapmak istiyorum memlekete gitmek 650 km gidebilirmiyim gidebilirsem nelere dikkat etmeliyim bilgilerinizi bekliyırym tşk saygılar
slm arkadaşlar 2014 ybr esdmi araç aldığımdan dolayı satcam siteye koymadan bir bilgi istiyorum sizden 6000 km de servis bakımlı kappa çantası ve koruma demirleri var kaça satılır tşkrler hepinize şimdiden
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48...
slm herkese 2000 km çinli cub motora bindim ehliyeti de aldım artık vitesli computer motora binmek istiyorum ve en önemliside japon malı olsun ve sorunsuz olsun başım ağrımasın icabında memlekete bile gideyim gözüm arkada kalmasın diyorum şu meşhur cbf mi ybr mi sorusunu sormucam bu kavga bizmez...
slm yarın pazar cub motorumla günübirlik gezi yapmak istiyorum havalar daha fazla soğumadan istanbul içi lütfen tavsiye yaparken kaç km olduğunuda yazarsanız sevinirim tşkürler şimdiden
slm dün 2014 model kuba kee 100 cub aldım ve memleketime gitmek istiyorum kurban bayramında 650 km sizce gidermi yada gidebilirmiyim nelere dikkat etmeliyim saygılar