Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar
1 Ay önce aldığım YBR'mi takasa sokmak istiyorum. Çünkü vitesli moturu sevemeyeceğimi düşünüyorum.
Motor 2010 model, 7.700 KM'de. 7.600 KM'sini Yamaha'nın tanıtım motoru olarak yapmıştır.
İlk motorum olması nedeniyle 125 CC'nin yeterli olacağını düşünmüştüm fakat 120 kg...
Arkadaşlar merhaba
3 Hafta önce ilk moturumu aldım. Mutlu mesut sürüyorum.
Şöyle bir sorunum var, çok dik olmayan yokuşları 3 viteste çıkmaya çalışıyorum fakat motor teklemeye başlıyor, hatta stop ediyor. Sonra gerisin geriye dönüp başka bir yoldan evime gidiyorum.
Acemilikten olsa gerek...
Selam arkadaslar
Kendime YBR 125 almak istiyorum. Fakat bu aletler fazla biçimsiz görünüyor :) (bence)
Soru şu;
Aşağıdaki motora Cafe Racer seat yapılır mı? Kim yapar? Kaça yapılır? Ayrıca farı yuvarlak far ile değiştirebilir miyiz? Kaça patlar?
Yapılmışı bu;
Yorumlarınızi rica ediyorum.
Arkadaşlar merhaba,
1 Şubat sabahı A2 Ehliyet için direksiyon sınavına girdim. Özellikle yeni sınav yonetmeligini bilmeyen / merak eden arkadaşlar icin yaşadıklarımı aktarmak istiyorum.
Sabahın köründe Ayazağa'daki sınav parkuruna gittim. Saat 8.30'da başlayacak olan sınavım için denetmenler...
Selam arkadaslar,
Goldwing selelerini çok beğeniyorum. Özellikle custom yapılanları.
Sorum şu, aşağıdaki gibi bir sele sistemini Burgman 400'e veya başka bir maxi scootera uygulatmak mümkün olur mu?
Bu tür seleleri yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum.
Yorumlarınızı rica ediyorum. Bu...
Merhaba arkadaşlar,
Foruma geçen hafta üye oldum ve tanışma bölümünde konumu açtım. Şubat ortası ehliyet sınavını geçer geçmez motorumu alıyorum. (Maxi scooter)
Malum kapalı otoparkı olmayanlar için motoru kapının önüne bırakmak sıkıntılı bir konu. Özellikle Istanbul'da yaşayanlar için bu konu...
Merhaba arkadaşlar,
Istanbul Ortaköy'de yaşıyorum. Lise yıllarında scooter kullanmışlığım vardı. Şimdi ofise gidip gelmek için bir Maxi Scooter arayışı içindeyim. (ofis ev arası 7 km)
Bugün A2 Ehliyet için Beşiktaş'ta bir kursa başvurdum. (Merak edenler için belirteyim toplam 400 TL'ye...