YBR 125 Cafe Racer

Selam arkadaslar

Kendime YBR 125 almak istiyorum. Fakat bu aletler fazla biçimsiz görünüyor :) (bence)

Soru şu;
Aşağıdaki motora Cafe Racer seat yapılır mı? Kim yapar? Kaça yapılır? Ayrıca farı yuvarlak far ile değiştirebilir miyiz? Kaça patlar?
Screen_Shot_2014_02_09_at_3_01_44_AM.png

Yapılmışı bu;
tmp-14301ybr-cafe-racer-001.jpg

Yorumlarınızi rica ediyorum.

Ben sadece sele ve far istiyorum hocam

Far sirkecide var seç beğen al, sele şirinevlerde yaptırabilirsin forumda linki ve işleri vardı (sele yumuşatma falan yazarsan çıkar :) )

Ama yapmışken bari şöyle bi 125cc yap ki bi anlamı olsun, sahibindenden ulaşıp sorabilirsin arkadaşa detaylarını :cat:

Bu çok iyi ;)

Teşekkürler.

Daha basit bir başlangıç yapmak istiyorum.

Far isi kolay. Sele sikintili. Zor is. Bence cikma ybr selesi bulup onu yaptirirsan daha iyi.
Ayrica egzoz ya mat siyah ve susturucuya kadar siyah sargili, ya da paslanmaz boruluve susturucul olmali. Siyah mat sargi internette bulabilirsin. Paslanmaz egzoz icin tiger trioval 700 oneririm.
Bence en guzel degisiklik dikiz aynalari cikarip yerine gidon topuzuna takilan yuvarlak yan aynalar...
Ben yerinde olsam ki (ileride bende yapacagim) tum bu asamalari yavas yavas yapman. Her aksesuardan ayri ayri keyif alman.

cafe racer yapacaksan ybr tavsiye etmem. sym wolf bu iş için daha uygun...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-sym-wolf-125-classic-2007-model-151330381/detay

Ybr'yi böyle bi projeye dahil etmen seni uğraştırır gibi gelio klasik modeller sanki sana daha yardımcı olur düşüncesindeyim motosikletin görüntüsünü el alırsak..

hacı bende aynısını yapmayı düşündüm cafe racer değilde cafe fighter yapmayı denersen daha az yorulursun :) kolay gelsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar