Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motosiklet tarafında durum nasıl oluyor? Yaşayıp göreceğiz.
Hasar riski yüksek araçlar ile taksi, minibüs, otobüs gibi araç gruplarındaki prim ve hasarı sigorta şirketleri arasında paylaştıracak "Riskli Sigortalılar Havuzu" kuruldu. Buna göre primler ve ödenen hasarların yüzde 50si sigorta...
Hızlı Geçiş Sistemi'nde (HGS) yanlış ceza yazılmasına da neden olan standart dışı plakalar, 3 Temmuz'dan itibaren "ağır kusur" kapsamında değerlendirilecek ve bu plakaları taşıyan araçlar muayeneden geçemeyecek. Araç sahipleri, söz konusu plakaların değişimi için öncelikle trafik şube...
Selamlar,
Bir arkadaşım 2016 model sıfır bir motor almış, ruhsatına 3 yıl sonra değil 2 yılı gibi tarihe denk gelen bir tarih yazmışlar. Motorun model tarihi muayeneden düşülüyor mu? Ben duymamıştım hiç. Yani 2015 model alırsak 1 yıl mı kalıyor süreye? İlginç geldi. Böyle bir durum var mı...
Zaten kimsenin haberi yoktu bu fuardan bir de ertelenince sanırım mayıs ayına ertelenmiş bir de başka bir şehre fuar kaydırılınca bari bir konuda becerikli olun diyesi geliyor insanın. Ankara motor kulübü bünyesinde ya da Sponsorlu diyelim Ankara'da yapılması çalışılan ve CNR tarafından ticari...
Bayilerden aldığım bilgiye göre son 2017 modeli gelmeyecekmiş. Zaten bir tek xenon far farkı varmış. Ancak şirket kayyuma devredildiği için yeni ğrün gelmeyecekmiş. Bunu başka yerden duyan var mı? Fuarda var mıydı bu firma? Varsa standa Rx3i 2016 mı koymuşlardı?
Merhaba, Ankara'da motorumu koyabileceğim ve istediğim zaman alıp yeniden bırakabileceğin ve aylık kira ile motor park hizmeti sunan güvenilir bir firma var mı acaba? İstanbul'da böyle bir yer kullanıyordum. Ankara'da bu hizmeti veren bir yer arıyorum. Bilen arkadaşlar var mı? Teşekkür ederim...