Ahmetbahadır kullanıcısının son içeriği

1. A

150.000 TL'ye kadar motosiklet önerisi.

Herkese selamlar.Ankara'da ikamet ediyorum.40 yaşındayım scooter olsun vitesli olsun yeterli motosiklet tecrübem var.Ankara'da sadece şehir içi kullanım amacıyla motosiklet almayı düşünüyorum.Scooter kesinlikle düşünmüyorum zamanında x-max ve Forza kullandım sürüş hissiyatı kesinlikle bana göre...
  2. A

15 Temmuz Gecesi Köprüdeki KTM RC 390 (200 de Olabilir) Sahibi Arkadaşımız

https://www.youtube.com/watch?v=ZTNFb0p_iP4 Videonun 5.38. saniyesinde arkadaş görülüyor.Geçenlerde tv'lerin haber bültenlerinde köprüde yaralananları motoruna atıp hastaneye götüren motorcu haberi vardı, aksiyon kamerasından motorun göstergesinin KTM olduğu anlaşılıyordu (ilgili haberleri...
  3. A

Yüzeysel ekipman incelemesi:) (Tam Liste)

Arkadaşlar ben de kullandığım ekipmanları paylaşıyorum.Bu ürünleri düşünenler için fikir verebilir. İlk olarak monttan başlayayım, revit excalibur 4 mevsim mont.Astar artı rüzgar koruyucu var içinde. 3 kat olduğu için inanılmaz sıcak tutuyor.Bu havalarda gömleğin üstüne giyip çıkabiliyorum...
  4. A

Satılık Bot ve Eldiven (Dainese)

Arkadaşlar ürünler yeni geldi motoin.de'den.Bedenleri tam olmadığı için satıyorum.Eldiven dainese gore-tex üründür.M beden.Bot da çok kaliteli bir ürün; redbike tornado 42 numara.Sitesinden de bakarsanız bot 500 eldiven 300 lira civarı kargo hariç.İsteyene çok uygun fiyattan vereceğim...
  5. A

Motoin.de siparişlerim

Arkadaşlar aşağıdaki ürünleri dün sipariş ettim.Hakikaten ülkemize fiyatlar uygun ikincisi çeşit çeşit ürün var.Bu siteden bot ya da eldiven alan arkadaşlar, ürünler beden olarak uymadığında nasıl bir yol izlediniz? Firma ücretsiz kargoyla değişim yapıyor mu? Teşekkürler...
  6. A

Acil Tavsiye: CBR250, R-25, Ninja 250SL

Arkadaşlar heğinize selamlar biliyorum 123456789. başlık oldu ama CB125E motorumu bu hafta sattım ve çok acil motor almam lazım.Arabayı işe giderken eşim kullanıyor ve ben 3 gündür işe giderken yollarda ızdırap çekiyorum.O yüzden hızlı bir şekilde motor almam lazım. Sizlerden ricam bu üç...
  7. A

Hyosung GD 250 Gelmiş.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-0-km-2015-model-hyosung-gd.250-racing-motosiklet-216674038/detay Ne zaman geldi de ilana çıktı anlamadım, yoksa ben mi mağaradan yeni çıktım?
  8. A

VFR 800F-CBR 650F

Arkadaşlar bu iki motor arasındaki fark nedir? Yani Honda VFR gibi bir modeli varken neden CBR650F'i de piyasaya sundu.Aralarındaki genel fark motor hacmi ile mi ilgili yoksa başka hususlar da mı var.Sporttouringlere ilgi duyan birisi olarak tamamen öğrenme amaçlı bu konuyu açtım, cevaplar için...