ahmetaltınel kullanıcısının son içeriği

1. A

Full Set Ekipman Önerisi

Hocam merhaba, konu sahibi gibi bende bu yaz içerisinde motor almak istiyorum. Bu arkadaş gibi 140-150 bin TL bandında ne scooter hemde normal motor olarak ne önerirsiniz? Posta yazan rtr 200 yada sr1 adr iyi midir?
  2. A

Japonu bitirdiler. Mutlu musunuz ?

Hocam fiyatlar hiç bir zaman düşmez o konuda malasef yapacak birşey yok fakat. Ben kendimi bilirim. Ya ilk deneme geçerim yada hakkım bitene kadar geçemem. Bu yüzden alırım ama sınavı geçemez isem elimde kalır. Üstüne benim malasef bir tanıdığım falan yok çevremde motor kullanan yada...
  3. A

150K Bütçe ile İlk Motor Tavsiyesi

Hocam öncelikle teşekkürler. Yazıda belirttiğim bütçe sadece motor için ekipman için bütçem farklı. Henüz nasıl bir kast, mont, eldiven vb. alacağımı bilmiyorum yeni yeni araştırmaya başladım. Fakat motoru almadan önce kast, mont ve kaskı halledeceğim. Bütçe yeterse pantalon ve botu aradan...
  4. A

150K Bütçe ile İlk Motor Tavsiyesi

Herkese merhaba, Allah izin verin ise motorsiklet almak gibi bir planım var. Fakat daha önce ne motor kullandım ne araba kullandım nede trafiğe çıktım. Bu bu yüzden bu alanda bilgim yok denecek kadar az. Sadece ehliye yazıldıktan sonra araştırdığım kadar bilgim var. Bütçem 140-150 bin TL...
  5. A

hocam benim daha ehliyet işi kesin değil. Bu ayın 5 inde sınava girdim ve geçtim. Sürücü kursu çağırırsa direksiyon derslerine başlayacağım. Bu zam ciddi miktarlarda olur mu? Ehliyet işi kesin olmasa bile şimdiden almak mantıklı olur mu sizce?
  6. A

hocam bu yaz ortası yada sonu gibi rtr 200 almak gibi planım vardı lakin dün girdiğimde fiyat listesinde güncelleniyor diye bir yazı vardı. Bir haber mi çıktı acaba? Yoksa yaz geldi diye zam mı yapılıyor?

Yeni mesajlar