ahmet_ulusoy kullanıcısının son içeriği

1. ahmet_ulusoy

mondialin yeni sitesini gördünüzmü?????

arkadaşlar bence güzel olmuş faydalı bilgiler falan filan var bence çok ii olmuş helal olsun mondial e :cat:
  2. ahmet_ulusoy

arkadaşlar motor buldum!!!!!

bu sitedeki bütün dostlarıma ilk olarak selamlarımı iletiyorum..arkadaşlar kendime 650 km kanuni power gxl buldum 650 lira sizce fiyat nasıl ii mi???
  3. ahmet_ulusoy

bu sitede lüleburgazlı olanlar varmı??

lüleburgazlıl arkadaşlar yazın bir iki şey bi sohbet açalım:) :) :)
  4. ahmet_ulusoy

mondiAL 110 ft veyA 110kf nasıl motor yorumlarınızı yazarmısınız

:cat: arkadaşlar şu motorlar nasıl motor nekadar yakar ne kadar basar parçaları nasıl ii mi çekişi nasıl yazarmısınız:) :) :)
  5. ahmet_ulusoy

cub' ı olanlar buraya bilgilerimizi paylaşalım(diğer arkadaşlar da gelebilir tabiki)

arkadaşlar ben cup cinsinde motor alıcam çin malı bu motor lar scooter lerden daha sağlamış ustalar öle diyo siz deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim 110 kf modeli almak istiyorum bu motor hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim... bi kişidemi yok
  6. ahmet_ulusoy

yeni yasa çıkacak diyorlar bilen varmı

arkadaşlar 1 haziranda yeni yasa çıkacak diyolar buna göre 125 cc ler araba ehliyeti ile sürülecekmiş 50 cc ehliyetsiz plakasız sürülebilecekmiş bilenler varsa bi aydınlatsınlar bu camiayı herkes bilgilensin :queen:
  7. ahmet_ulusoy

mondial 110 ft veya 125rt hakkında bilgi

selam arkadaşlar sizlere şimdiden teşekkürler.Ben yeni motosiklet almak istiyorum mondial 110 ft ve 125 rt arasında kaldım bu motorları kullanan arkadaşlar bu motor lar hakkında bilgi verebilirmi lütfen bana yardım edin fazla param yok bu motorların son hızı ne kada ryakar onuda yazarsanız çok...

Yeni mesajlar