Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cezasız kalmadı 15 bin TL cik onun adına sadaka verdirdim 🤣
1778083080
Aslında şu fotoğraf yükleme derdi olmasa olur bir şeyler de o iş sıkıntı
1778083144
Eğer rampa çıkıyor isen sağda da Park etmiş kamyon var ise durarak geçmek şart ben artık dikkat ediyorum
Geçen yıl 26 Ağustos SUVARİNİN İZİNDEN sürüşüne katılmak için giderken bozulan kamyonun yola dökülen yağı yüzünden ciddi bir kazayı az bir zarar ile atlattım.
Motorumun koruma demiri işini yapti ama eridi. Endurowold firmasından aldığım crospopro alüminyum koruma demirini tek taraflı almak...
Abi yagla pas falan kalmaz Çelik paslanir. Kafaya takılacak bir şey değil. Bazı markaların üzerine yapılan kaplama çabuk deforme oluyor. Onun için paslaniyor. O kaplamanın çabuk deforme olmasında da yağ çözücü maddelerin etkisi olduğunu düşünüyorum
Zincir Kuru kalmasın akışkan bir yağ ile yağlayın.. illa temizlik yapacağım diyorsanız ince motor yağı ile temizleyip bez ile silip parlatın. Zincirin ihtiyacı sadece yağlı olmasıdır
Madem tavsiye istiyorsunuz. Bu işle uğraşan biri olarak
Tavsiyedir...
1- Asla yağ çözücü bir şey ile zincirinizi temizlemeyin ( gazyağı,mazot,benzin,... vs)
Yağ çözücüler çok ince malzemedir. Oringlerden içeri sızarak oradaki mevcut fabrikasyon gresi çözer. Bu da zincirin çabuk bozulması...
2015 de sıfır aldığım NC ile 94 bin km yol yapıp sattım. Sonra 2018 NC aldım ve onunlada 137500 km yol yaptım. Artık NC ye veda ettim. Tekrar alır mıyım. Alırım tabii ki ilerde belki..
Bu kullanım boyunca
1- motor bloğu ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım....
2- dct ile ilgili sadece 60k de...