- Motosikleti
- NC 750 xdct Norden 901
- Konu Yazar
Geçen yıl 26 Ağustos SUVARİNİN İZİNDEN sürüşüne katılmak için giderken bozulan kamyonun yola dökülen yağı yüzünden ciddi bir kazayı az bir zarar ile atlattım.
Motorumun koruma demiri işini yapti ama eridi. Endurowold firmasından aldığım crospopro alüminyum koruma demirini tek taraflı almak istediğimi ilettim. Hemen sipariş verildi. Malzeme geldi değiştik.
Teşekkür sebebi değişim için hiç bir ücret alınmadı. Yenisini montaj dahil garanti diyerek değiştiler.
Yani Hiç bir firmanın yapmayacağı bir iş...
Biraz geç bir paylaşım oldu ama benim tembelliğine verin
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com
Motorumun koruma demiri işini yapti ama eridi. Endurowold firmasından aldığım crospopro alüminyum koruma demirini tek taraflı almak istediğimi ilettim. Hemen sipariş verildi. Malzeme geldi değiştik.
Teşekkür sebebi değişim için hiç bir ücret alınmadı. Yenisini montaj dahil garanti diyerek değiştiler.
Yani Hiç bir firmanın yapmayacağı bir iş...
Biraz geç bir paylaşım oldu ama benim tembelliğine verin
gj52igz.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 06 Mayıs 2026 tarihinde yüklendi, 3072Ã4096 piksel çözünürlüÄünde, JPG formatındadır. â ID: gj52igz
joz8wq4.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 06 Mayıs 2026 tarihinde yüklendi, 3072Ã4096 piksel çözünürlüÄünde, JPG formatındadır. â ID: joz8wq4
68h5kqi.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 06 Mayıs 2026 tarihinde yüklendi, 3072Ã4096 piksel çözünürlüÄünde, JPG formatındadır. â ID: 68h5kqi
6npwctk.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 06 Mayıs 2026 tarihinde yüklendi, 3072Ã4096 piksel çözünürlüÄünde, JPG formatındadır. â ID: 6npwctk