Ahmet Orhan kullanıcısının son içeriği

1. Ahmet Orhan

Çalınınca ceza gelmesi.

2018 yılında motorum çalındı, bulunduktan bir yıl sonra köprü geçiş cezası geldi. Gelen ceza alınmış bana 1 ay sonra verildi. Polis tutanağı eski yeni plakalı ruhsatları cezanın kesildiği yere gönderdim.Arıyorum çok yoğun diyorlar.Ne yapmam lazım.Lütfen ne yapmam gerektiğini yazarsanız memnun...
  2. Ahmet Orhan

15 temmuz köprüsü kaçak geçiş.

11.10.2018 de motorum çalındı. 09.10.2018 de çalınma polis tutanağı var. Çalntı olduğu için polis raporu eski plakalı ruhsat ve yeni ruhsat ve plaka ile itiraz ettim. Bana 23.11.2019 tarihinde tebliğ edildi. 3 senedir uğraşıyorum netice alamadım. Bu gün araçlar vergi dairesine gittim görünmüyor...
  3. Ahmet Orhan

Plakasız motor.

Motorum çalınmıştı bulundu fakat plakası yok. Bu gün notere gittim eski ruhsatı verdim. Noter yeni ruhsat ve plaka çıkarma yazısı verdi. Şöförler cemiyetine gittim plakayı bastırdım. Notere 138 lira, plakaya 17 lira verdim. Trafik müdürlüğü bu iş bizden alındı noterler yapıyor dedi. Bunları...
  4. Ahmet Orhan

Plakasız motor.

Çalınan motorum bu gün bulundu fakat plakası yok. Ne yapmam lazım? Başka plaka verilirse haliyle ruhsatta değişir. Bu durumda yeni bu yıl yapılan muayene geçerli olur mu? Trafik sigortası nasıl olur?
  5. Ahmet Orhan

Plakasız motor.

Plakasız motosiklet, araba gördüğümüzde hemen 155 e bildirelim. Bu hırsızlıklarla mücadele edelim. Bir gün bizimde başımıza gelebileceğini unutmayalım. Kullandıkları plakasız yöntem plakadan tanınmayı zorlaştırıyor. Lütfen duyarlı davranalım.
  6. Ahmet Orhan

Motor hırsızlığı.

Honda CBR R 125 motor Kartal Atalardan bu sabah saat 6 da çalınmıştır. PLAKASI 34 BD 3026 dır. Polis aramakta olup kamera kayıtları vardır. Motor kırmızı, beyaz, mavi renklerdedir. Gören arkadaşların 05362151771 nolu telefona haber vermelerini rica ediyorum.
  7. Ahmet Orhan

Kaza sorumluluğu.

Olan kazada sen haklı oluyorsun karşı araç sigortasıda kabul ediyor. Sen motorsuz kalıyorsun, sigorta şirketine başvuru, yapacak servis ile sigorta şirketinin pazarlığı (tabii bu iki hafta sürüyor), ondan sonra motorun yapılması, sonra sigorta şirketine fatura kesilmesi en son paranın...
  8. Ahmet Orhan

İlk sahibinden Honda PCX

Honda PCX 125 sahibinden.com da 240181090 ilan numarası ile satılıktır.
  9. Ahmet Orhan

MOTOSİKLET.NET

Arkadaşlar bu sitenin kıymetini bilelim. Günlük bu kadar çok mesaj olan site yok.
  10. Ahmet Orhan

HONDA PCX 125 GRENAJ

Ön sağ grenajı değiştirmek istiyorum, nasıl sökülüp takıldığını bilmiyorum bilgi veren olursa memnun olurum. Ahmet Orhan KÖNİ KARTAL-İSTANBUL HONDA PCX 125
  11. Ahmet Orhan

Tadı kaçtı.

Artık siyaset kabak tadı verdi, siyaset içeren yazılar gazetelere yazılabilir, Cumhurbaşkanına, Başbakana yazılır. Bizim sitemizle ne alakası var? Her siteye girişimde siyasi bir yazı, memleketi buradan idare edemezsiniz git bir partiye çık sokağa. Ben bu forma senin siyasetini okumak için...
  12. Ahmet Orhan

Mondial MCX Roadracer.

Arkadaşlar scooter aldım. MCX Roadracer imi satıyorum, ilan sahibinden.com da. İlan NO.92175724.
  13. Ahmet Orhan

Satılık Mondial MCX.

2012 model 1800 km.de O-Ring zincirli, alarm, uzaktan çalıştırma, dörtlü flaşör, arka çanta park ve stop ledli, jantları kırmızı şeritli motorumu satıyorum. Memnunum fakat yeni motor aldım. İstanbul Kartal'da oturuyorum. Cep telefonum 0536 215 1771. Siteden alan olmazsa sahibindende satacağım...
  14. Ahmet Orhan

Çamurluk tozluğu.

Mondial MC X motorumun ön ve arka çamurluğuna sökülüp takılabilen tozluk yapmak istiyorum. Uygun lastik malzemeyi nereden bulabilirim? Nasıl yapmam uygun olur?
  15. Ahmet Orhan

Hoş geldin 2012

Yeni yılın motor sevdalılarına sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim.

Yeni mesajlar