Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi forumlar,benim motorumda kanımca karbüratör pisliğinden dolayı motorum (SUZUKİ VL 250 ) ilk başta çalışırken gaza biraz asılırsam direkt olarak kapanıyor,bu sebeple dizel araç sahibi gibi motoru açıp biraz bekletiyorum gaz vs. vermeden kendine gelsin diye. Karbüratörümün contası kaynama...
Herkese selamlar,öncesinde araştırdım biraz ama net emin olamadım ve de forumda da aradığım bir cevap göremedim.
Kendime yeni bir akü aldım Yuasa YTX7L-BS 12V yanında elektrolik sıvı verdiler, ve ilk seferde şarj etmem gerekiyormuş. Ben ürünü en optimal en doğru şekilde şarj etmek istiyorum ama...
Öncelikle hepinize iyi günler-forumlar diliyorum.Şimdi bu gönderiyi acemi olarak atıyorum kendimce gözlemlerimi sizle paylaşacağım ve sizlerin tecrübesinden faydalanmak istiyorum.Motorumu 19000 kmde satın aldım ve direk bi ustaya ( maalesef tanıdık diye güvenme gafletine düştüm) götürüp...