Affenführer kullanıcısının son içeriği

1. Affenführer

24 model cb125f 34.000 kilometre kullanıcı deneyimi

Mazot atmayı hiç denedin mi?
  2. Affenführer

İşimden çıkarıldım.

Babamın yanında, sanayideki atölyemizde çalışıyordum. Makine işimiz vardı, özellikle pres işleriyle uğraşırdık. Tersanelerden gelen fason işleri de biz yapardık. Dört yılı aşkın bir süredir oradaydım, ta ki düne kadar. Paydos ettikten sonra babam çağırdı beni yanına. “Durum iyi değil, iş yok,”...
  3. Affenführer

cfmoto 450sr alınır mı?

Servis fiyatları hakkında bir bilgim yok, özellikle Yamaha için. Entry'de bir kaç arkadaş Yamaha'nın servis ücretlerinin tuzlu olduğunu söylediği için onu dedim. Honda bayii için de bir şey diyemeyeceğim çünkü şuana kadar sadece rodaj bakımı için gittim, o da 600tl tuttu toplamda. Garanti...
  4. Affenführer

cfmoto 450sr alınır mı?

Sahibi motoru kötü kullandığından dolayı mı? İkinci el motorlar o yüzden beni de çok korkutuyor, hele ki Yamaha'nın motorları. Motora binen redline'a sokmadan vites atmıyor.
  5. Affenführer

cfmoto 450sr alınır mı?

Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan. Bir kaç arkadaş servis ücretleri çok fahiş demiş, ben oraları bilmiyorum ancak zaten sen ustasıysan ağır bakımına kadar halledersiniz. Tekerine taş gelmesin.
  6. Affenführer

Yeni masaüstü!

Ne gibi hocam link veyahut önerebileceğiniz bir site var mı bu tür sistemler için?
  7. Affenführer

Yeni masaüstü!

Bende biraz öyle düşünüyorum hafiften güçlü sistem. İkinci ele de göz atabilirim oralara hiç bakmadım, fiyatda çok oynama oluyorsa güzel olur.
  8. Affenführer

Yeni masaüstü!

Dalga geçmek ne haddime 😔 yeni bir sistem istiyorum çocukluğumun hayali. Artık eskisi gibi oyun oynamasam bile 4 yıldır gece gündüz çalışıyorum. Köşede dursa bile ufaklığın hayalini gerçekleştirmiş olurum. 1760726144 Şuan Cb'nin benim gözümde tek eksiği telefon tutacağı olması ki o da benim...
  9. Affenführer

Yeni masaüstü!

Ahan da şu mereti buldum: https://www.gogamer.com.tr/go-gamer-s1060-intel-core-i9-14900kf-/-32gb-5200mhz-ddr5-ram-/-2tb-nvme-ssd-6000-5000mb-sn-gen4-/-rtx5060ti-8gb-/-240mm-sivi-sogutma-/-windows-11-pro-masaustu-bilgisayar Benim için çok güçlü bir sistem ancak bakıyorum eski nesil sistemler...
  10. Affenführer

Dizelli Cb125F

Anlayamıyorum bana mı diyorsunuz yoksa resimdeki adama mı XD.
  11. Affenführer

Dizelli Cb125F

Başka entry'lerde de bahsetmiştim galiba abi, benim bundan önce 50cc mondialim vardı. Aldıktan kısa bir süre sonra sanayiye bir o kadar daha para verdik. Bu ustaların çakallığından dolayıda olabilir, bizim ikamet ettiğimiz yer köylük bir yer, yokuş yukarı ve yollar çok engebeli. Bundan ötürüde...
  12. Affenführer

Dizelli Cb125F

Afiyet olsun abi :ROFLMAO:. Sucuk döner hiç yemedim ama 1000km uğruna yol gidiliyorsa çok acayip bir şey olsa gerek, bende yemek istiyorum şimdi. Bu tür tur, gezi vs vakti zamanı gelince bende yapmak istiyorum fakat şu an için kutumda mutluyum, bildiğim yollar bildiğim trafik. Yeterli tecrübe...
  13. Affenführer

Dizelli Cb125F

Çok geçmiş olsun abi, motorun parkinson ile bağlantısı nedir. Rks değil'de bir v-storm olsaydı gene yapar mıydı?

Yeni mesajlar