ADVMeraklısı kullanıcısının son içeriği

1. A

Naked motoru sport touring gibi kullanmak

Hocam tekerinize taş değmesin, takibe aldım 1782236079 Tam da bu sayılır :D 1782236330 Ustam üslubuna hayran kaldım teşekkür ederim bilgiler için yararlı olacağına eminim 1782236367 :DDD bazen bunu yapmayı düşünüyorum
  2. A

bir ara rs457 sürdüm de sıkı gergin bir makina ama tur için tuononun konforunu vermez gibi ülkede aprilla biraz mimli yoksa tuareg de hoş
  3. A

Beni korkutan boy aslında yoksa güçlü bir nakedı st yapmak isterdim gibi tracer da o yüzden çok cazip geliyor
  4. A

Hocam tuono :)) yurtdışında ssleri st olarak kullanan en güzel örnek olarak hayabusa görmüştüm ama tuono da pek iyi imiş 1782211075 hocam 8s nasıl sence rakiplerine bakınca beni çok arada bırakıyor horneti rakip görüyorum ben ona
  5. A

Geçen günlerde bir konu açmıştım, başka bir merakım gelişti böylece. Naked motorları sport touring tarzı kullanan var mı? Hornet 750, Gsx-8s, Z900 vb motorlar ile çanta kullanan; hem şehir içi hem şehir dışı kullananların yorumlarını bekliyorum.
  6. A

Sport Touring Arayışı ve Tavsiye Beklentisi

Elinize sağlık hocam TS660 taraftarı bol sitede ama keşke tracer 700 konusunda bu tarz açıklama yapsa keşke birileri 1782192957 Benim listemde de tracer ve ts zirvede tracer 700 - TS660 veya Tracer 900 - Tiger 900
  7. A

Mantıklı geliyor tiger, inşallah forumda tracercı birisi vardır da yeşillendirir
  8. A

Bütçe 400-500 bandı, arayış orta segment hocam. Şu an güncel aklımda yarışanlar Tracer 700 - Tiger 660 - DL650 (Sürpriz olarak Versys 650 veya Multi 950) 1782156736 Eline sağlık hocam tiger düşünenler için de güzel bir anlatı oldu, şimdi buna karşıt bir tracer 700 yorumu bekleyeceğim
  9. A

konuya beklediklerim @ceyhunsen @F54 @espresso 1782151317 Hocam gereksiz bir pahası yok mu... bir de scooter çok açmıyor beni ama makine çok güzel
  10. A

Hmm aslında mantıklı Antalya'da yetkili servisler nasıl acaba bilsem rahat ederdim. Triumph da aynı sebepten gözümü korkutuyor. Ducati premium bir marka ama şehir içi ısınır gibi geliyor. Crossrunner 800e bayılıyorum ama o da aynı sebepten muzdarip
  11. A

hocam sen baya italyanseversin o yüzden soracağım, 950 hakkında düşüncen nedir? 1782146754 cyan benim için önerini merak ediyorum 187 boya göre yazdığım kriterlerde sence dl650 hariç ne alabilirim
  12. A

Bir ara Hornet 750'yi çantalı kullanmayı düşünüyordum, en azından uzun yolda. Konu açılmışken naked modellerin sport touring olarak kullanılması hakkında düşünceniz nedir? (Gsx8s, Hornet 750, Z900 vb.)
  13. A

Teşekkürler, Tracer bende de birinci sırada. Truimph servisleri, yedek parçası konusunda endişem var yoksa 3 silindir çok cazip 1782130303 400-500 arası bütçem olmasa v strom 800 ilk tercihim olurdu. dl650 uzun yol için ideal geliyor ancak şehir içerisinde günlük kullanımda nasıl bir performans...
  14. A

Herkese güvenli sürüşler, Şimdiye kadar 500ccye kadar tecrübem var. Bir süredir motorsuzdum, tekrar motor almayı düşünüyorum. Şehir içerisinde kullanacağım, haftasonları şehirler arası gezilere gidebileceğim, araziye çok girmeyeceğim, artçım için konforlu olacak bir motor arayışım var. Boy 187...

Yeni mesajlar