adranelin kullanıcısının son içeriği

1. A

kaskımı aldm

kaskımı aldm 2 hafta snrada montomu alyrm darısı motosıkletmın basna bıde onu alablsem
  2. A

günaydınlarrrr herkese

bugününüzün çok mutlu ve güzel geçmesi dileğiyle günaydınlar arkadaşlar
  3. A

ölümle başbaşa

ölümle başbaşa olduğum bütün spor dallarını seviyorum özellikle ayağımın yerden kesildiği nefesimin bir tüpe bağlı olduğu yaşamamın bır ipin ucuna bağlı olduğu herşeyi böyle düşünen kaçkişi
  4. A

yenı duzenlenme

sayfa yenılenmısmı bana mı ole gelıyo.hıcbır bılgı verılmedı ama
  5. A

uzucu bır haber

Pistte 200 km hızla ölüme gittiTaylan YILDIRIM- Kadir ÖZEN / İZMİR26 Haziran 2011İZMİR’de motosiklet yarışı tutkunu Vecihi Erkin Korkmaz, hem kendisi hem de başkaları için güvenli olması nedeniyle tercih ettiği yarış pistinde akıl almaz bir kazaya kurban gitti.200 KM HIZLA ÖLÜME GİTTİ /Korkmaz...
  6. A

Pistte 200 km hızla ölüme gitti

Pistte 200 km hızla ölüme gittiTaylan YILDIRIM- Kadir ÖZEN / İZMİR(DHA)26 Haziran 2011İZMİR’de motosiklet yarışı tutkunu Vecihi Erkin Korkmaz, hem kendisi hem de başkaları için güvenli olması nedeniyle tercih ettiği yarış pistinde akıl almaz bir kazaya kurban gitti.200 KM HIZLA ÖLÜME GİTTİ /...
  7. A

denme suruşummmmmmmmmm

dun gecekı o muhtesem denemeyı anlatmak ıstıyorum.ya cok komık ve cok hostu debrıyacı sıkarken vıtesı atmak dogan abının bır turlu bana ınanmamıs olması ben vıtes buyuturken ve ya kuculturken hep sunu dıyodu 1 re attınmı hadı sımdı 2 ye al vıtesı bak motora kulak ver gozlerın degıl aklın elın...
  8. A

):

slm arkadaşlar sayfaya yenı uye oldum 1.5 saaten sonra azımle ben motorsıklet kullanmayı oğrenmek ıstıyorum tabıkı oncellıkle bır motorsıkletımın olması lazım ıkıncı el alcam baslangıcta ban yardımcı olurmusunuz daha sonrad oğrenmem lazım bı zahmet onada yardım almam gerekecek

Yeni mesajlar