A adranelin Katılım 8 Haz 2011 Mesajlar 74 5 Tem 2011 Konu Yazar #1 sayfa yenılenmısmı bana mı ole gelıyo.hıcbır bılgı verılmedı ama
ExTReMa Katılım 5 Kas 2007 Mesajlar 3,892 5 Tem 2011 #2 Yoo yenilenmedi senin bilgisayarında bişey olmasın???
A adranelin Katılım 8 Haz 2011 Mesajlar 74 5 Tem 2011 Konu Yazar #3 ExTReMa' Alıntı: Yoo yenilenmedi senin bilgisayarında bişey olmasın??? Genişletmek için tıkla ... yooo aynı bılgsayardan gırıyorum daha dun gırdıgımden daha farklı bır sayfayla karsı karsıyayyım gırıs bıle degısmıs hersey degısmıs ama
ExTReMa' Alıntı: Yoo yenilenmedi senin bilgisayarında bişey olmasın??? Genişletmek için tıkla ... yooo aynı bılgsayardan gırıyorum daha dun gırdıgımden daha farklı bır sayfayla karsı karsıyayyım gırıs bıle degısmıs hersey degısmıs ama
bY_aLp Katılım 20 Nis 2010 Mesajlar 1,212 5 Tem 2011 #4 bizde aynı bir fark yok ctrl+w yapınca düzelmesi lazım bir dene istersen
COQ Motosiklet Eğitmeni Katılım 27 Ocak 2008 Mesajlar 11,740 5 Tem 2011 #6 Yeni bisey yok. Muhtemelen bilgisayarin arizalandi. eger sayfalari çok parlak görüyorsan,(özellikle mavi tonlar) ekran kartin ölmüs demektir.
Yeni bisey yok. Muhtemelen bilgisayarin arizalandi. eger sayfalari çok parlak görüyorsan,(özellikle mavi tonlar) ekran kartin ölmüs demektir.