Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye geleceğini hiç sanmıyorum. Gelse bile hemen söyle söze başlanır;
Yil bilmem kaç olmuş hala göster eski tip
20 bg güç cok komik 250 cc ler bile daha güçlü. .... Bu eleştiriler uzar gider.
Bizim ülkemizde retro, neoretro, sclambler v.s motosiklet turleri herkes tarafından beğenilir ama cok...
Otomatik zincir yağlama sistemi kullanıyorum. Hazineye 90 numara yağlama koyuyorum. 60ml tüp 4-5bin km kadar yetiyor. Cok pratik ve kullanışlı. Zincir surekli temiz kalıyor. Marka olarak ATP kullanıyorum.
https://drive.google.com/file/d/15opRtp_22xQ1ajGB5jl54swy3Ied5S2F/view?usp=drivesdk...
Merhaba; 2013'ten beri her yıl bir yada iki kez(son yıllarda yılda bir kez) uzun yola çıkıyorum. Yaptığım geziler forumda ve kişisel bloğumda paylaşıyordum. Hem forum hem de blog uğraştırıcı olduğu için forumda epeydir paylaşmıyordum. Kişisel blog benim için bir anı defteri gibi bir şey. Artık...
Merhaba; 2013'twn beri her yıl bir yada iki kez(son yıllarda yılda bir kez) uzun yola çıkıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
Hatalı paylaşılmıştır. Bu konu başlığı silinirse sevinirim.
Yola çıkma fikri hep vardı bende fakat yakın zamanda Karadeniz'e doğru yol almayı hiç düşünmüyordum. Seyehat ten bir kaç gün önce Bir arkadaşımdan gelen telefonla başladı.
-Birkaç gün iznim var ne dersin bir tarafa gidelim mi?
-Olur, harika fikir, gerçi bir kaç işim var. Neyse yoluna sokarım...
19 Eylül Sabahı Daha güneş doğmadan,sokaklar uyanmadan yola düşüyorum. Yola çıkmak için en güzel saatlerdir benim için.
Eskihisar feribotuna bindiğimde saat 07:00'ye yaklaşıyordu. Aklımda kaba taslak çizdiğim rotam var.
GEZİ ROTASI
Bu günkü amacım mümkün mertebe Marmara'nın kıyısını takip...
Scooterim Kymco Agility 200i. Pazartesiden itibaren bir haftalık Balıkesir ve çevresi gezisi planladım. Bugün benzin almak eksikleri tamamlamak için scootere bindim 15-20 dk bir sürüşten sonra durdum tekrar kontağı açtığımda marş basmadı,bir türlü çalıştıramadım. Arkadaşın arabası ile eve...
Ybr'yi sattıktan sonra bir yıl kadar motosikletsiz kaldım
Bu yaz Kymco Agility 200i alıp tekrardan gezilere başladım. Bana çok yakın olmasına karşın
Abant ve Yedigöller'e hiç gitmedim gezi planı olarak önceliği buralara verdim.
Bu geziyi Değerli dostum Hakan ile yaptım(Forumdan Hakan-czy)...
Epey zamandır aklımda Türkiye'nin en büyük gölü olan Van gölünün çevresini motosikletle gezmek vardı. Zira bu geziyi yapmamış olsaydım kendime bende Doğu Anadoluyu gezdim diyemezdim. Cuma günü öğle vakti düştüm yollara.
Gezi rotası:
[/url][/IMG]
Motosikleti yükleyip yola düştüğümde saat 12:30...
Çarşamba günü dersim yoktu, perşembe 1 mayıs cuma günü için izin koparınca 5 günlük tatilim oldu. Bende Güneydoğu ya doğru bir gezi yaptım.
Gezi rotası
[/url][/IMG]
30 mayıs çarşamba günü sabah hazırlıklarımı bitiridim. Yola düşmeden önce saati son kontrol ettiğimde saat 09:30 gösteriyordu...
Bingöl Karlıova da bütün hafta yağmur yağdı.Bu gün sabah uyandığımda hava acık ve sıcaktı bende fırsat bu fırsat deyip kısa bir gezi yaptım.
Muş Varto da alabalık tesisi var, sevdiğim bir mekan.
gezi rotası(yaklaşık 50 km)
[/url][/IMG]
Yoldan ilk fotoğraf. gökyüzü bulutlarla kaplanınca yağmura...
Uzun bir uğraştan sonra Kocaeli'den Bingöl' e motosikletimi getirmeyi başardım. Bir çok otobüs firması ve şoförü bagajda motosiklet taşımayı kabul etmedi. Bir tanıdık vasıtasıyla bu işi halletim ve bu sabah motosikleti Bingöl'e getirttim. Çok şükür motosiklette her hangi bir çizik olmadı...
Uzun zamandır bu forumu takip etmekle birlikte bu gün üye olmak nasipmiş. Bingöl de çalışıyorum ve yavaş yavaş karlar erimeye başladı. Nisan ayı itibariyle yeniden motosiklet gezilerine başlayacağım. güzel paylaşımlar yapmak ümidi ile herkese selamlar.