Motosikletime Kavuştum

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Uzun bir uğraştan sonra Kocaeli'den Bingöl' e motosikletimi getirmeyi başardım. Bir çok otobüs firması ve şoförü bagajda motosiklet taşımayı kabul etmedi. Bir tanıdık vasıtasıyla bu işi halletim ve bu sabah motosikleti Bingöl'e getirttim. Çok şükür motosiklette her hangi bir çizik olmadı.

lnbw.jpg

Daha sonra Bingöl-Karlıova İlçesi arasında 70 km'lik keyifli bir yolcuk yaptım.
52xa.jpg

d9n8.jpg

Tekrardan hayırlı olsun,Bingöl üzeri Erzuruma giderim arada.Yolun D.bakıra düşerse,kapımız açık.Kazasız,belasız sürüşler dilerim kardeşim..

keşke otobüse yükleme fotografı çekip paylaşsaydınız faydalı olurdu. hayırlı olsun, güzel renk, güzel motor ::coool::

Motosikleti
Çok teşekkür ederim. Diyarbakır'a ilk fırsatta geleceğim.sizde buralardan geçerseniz beni muhakkak haberdar edin.

Motosikleti
Arkadaşlar Motosiklet Gebze de otoban kenarında otobüse yüklendi. trafik olduğu için acele etmişler bu sebeple kardeşim fotoğraf çekememiş.Motosiklet hafif çapraz şekilde konulmuştu ve üzeri battaniye ile sarılmıştı her iki tarafında eşyalar ve valizler vardı o yüzden bağlamaya bile gerek duymamışlar. Sabah Bingöl terminalinde karşıladım. Millet eşyaları çekerken devrilmesin diye tuttum bu yüzden yine fotoğraf çekemedim. Bu şekilde motosiklet taşımayı düşünen arkadaşlar varsa; muhakkak otobüs şoförüyle iletişime geçsinler ve motosikletin üstünü battaniye ile örtsünler.

hayırlı olsun otobüsle bende getirmiştim bişey olmuyo battaniyeyle sardınız sanırım :)

Yakınlarda taşımış birisi olarak bende bir bilgi vereyim otobüs travego olsun.Diğerlerine sığmıyor dik olarak (Setra,neoplan denenmiştir.)

Motosikleti
teşekkür ederim

hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız, en sevdigim renk darısı bizim başımıza..:)

Motosikleti
2013 Kuba XR 125 - 2023 MG V85TT
Hayırlı olsun kazasız günler :bestmt:

Motosikleti
teşekkür ederim. inşallah bu renkte dilediğiniz motosiklet sizin olur.

rengini çk merak ettim şu an göremiyorum ama ewe gdnce bakcam allah kaza bela vermesin. :)

renk ve motosiklet seçimin çok iyi :thumleft: güle güle kullan-kazasız belasız sürüşler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar