Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İç döktüğüm 1 senede 15 bin kmde dominar 250 ile yaşadığım tüm olumsuzlukları anlattığım bir video hazırladım. Servisinden stop sorununa kadar iyisiyle kötüsüyle her şeyinden bahsetmeye çalıştım sizde fikir belirtirseniz yeni alacak arkadaşlara yol göstermiş oluruz.
2.El motosiklet nasıl alınır sorusuna cevap niteliğinde bir video hazırladım. Baştan sona motosiklet satın alma aşamalarının hepsini göstermeye çalışarak 2.el motosiklet alırken dikkat edilmesi gerekenleri tek bir videoda göstermeye çalıştım.Sizde deneyimlerinizi bu konu/video altında...
Motosikletime Turuncu takip sistemi taktırdım merak edilen tüm soruları da ustaya sormaya çalıştım, daha iyi içerikler üretebilmek için olumlu yorumlarınızı bekliyorum videoya.
Grenajı ufak bir düşme sonucu kırılan motosikletimi tamir ettirdim. Bire bir eski haline geldi tüm süreci tek bir video haline getirerek sizlere göstermek istedim.
Aliexpress üzerinden kaskım için bir kask kulaklığı aldım. Fiyatı da oldukça uygun bu arada çok iyi bir bataryaya sahip inceleme videosunu çektim inceleyebilirsiniz.
Daha önce burada konu açmıştım Bajaj Dominar D250 motosikletimle 4 aydan uzun bir süredir yaşadığım stop etme sorununu yine bir video aracılığı ile sizlere anlatmıştım. 0 km aldığım Dominar D250 satın aldıktan yaklaşık 4 ay sonra özellikle sabahları stop etmeye başlamıştı.
Bir çok servise...
Çinden satın aldığım wayxin t2 modelini incelediğim bir video yaptım. Arkçı intercomu olarakda kullanabileceğiniz 30 metre çekim mesafesi olan bir intercom.
Satın almak için https://tr.aliexpress.com/item/1005004929465031.html
Kasım ayının başında sıfır motosiklet alan bir çok dominar 250 ve 400 kullanıcısının teslim edilen motosikletleri STOP ediyordu. 20 kmde 22 km de 50 km de bu sorunu yaşayan bir çok kişi var.
Bende yaklaşık 4 aydır aynı sorunla uğraşıyorum servisleri aşırı ilgisiz gittiğimizde sorun yok gazı...
Bayram süresinde 2 Dominar 250 ile yaptığımız motosiklet turunun ilk bölümü. (Bu tarz içeriklerde yeniyim sayılır iyi kötü yorum yaparsanız kanalı ve kendimi geliştirmemde yardımcı olursunuz.)
https://www.youtube.com/watch?v=pgKowFJM2_k