Fiyat Performans İntercomu

Hayırlı olsun hocam. Güzel bir inceleme olmuş. Sipariş verme işlemi nasıl oluyor? Herhangi bir vergi vb. bir şey ödedin mi? İkili paketine hallendim bende:)

30 metre çok az geldi bana, aynı fiyata 1 km menzilli intercom almıştık aliexpressten 5 kişiye kadar da bağlantı kurulabiliyor.

Detay verir misin hocam inceleyeyim. Gerçi ben artçımla konuşmak için istiyorum çok aradığım bir özellik değil ama olsun.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Vergi dahil 868 TL. bugünkü fiyatı
Eşşek kafa geçen sene bim 300 TL. ye freezon satarken bir tane aldım.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
30m az değil mi gerçekten ?

Hayırlı olsun hocam. Güzel bir inceleme olmuş. Sipariş verme işlemi nasıl oluyor? Herhangi bir vergi vb. bir şey ödedin mi? İkili paketine hallendim bende:)

Hocam artık vergiyi sipariş aşamasında peşinen alıyor 480 tl vergi görünüyor şuan 2 li ürün için toplam herşey dahil 1400 tl ye geliyor 2 li ürün. İmkan ve bütçe varsa r6s öneririm 1200 metre universal diğer intercomlarla bağlantı özelliğide var ama ben arkçımla konuşcağım sadece derseniz bu ürün bire bir :)

R6s incelemesinide şuraya bırakayım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:04 ----------

30 metre çok az geldi bana, aynı fiyata 1 km menzilli intercom almıştık aliexpressten 5 kişiye kadar da bağlantı kurulabiliyor.

dolardan dolayı fiyatlar artınca markadalar artık böyle ürünler çıkartmaya başladı buda bence artçı için bire bir ürün. 30 metre olmasının sebebi arkçı kullansın diye sanıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------

Detay verir misin hocam inceleyeyim. Gerçi ben artçımla konuşmak için istiyorum çok aradığım bir özellik değil ama olsun.

Artçı için arıyorsanız bu ürün bire bir size göre hocam, veya kendinize wayxin r6s alıp artçınıza t2 alabilirsiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:06 ----------

Hocam bunuda kullanmıştım hatta videosunu çekmiştim gerçekten üst düzey bir intercom tek sıkıntısı bağlantı aparatı biraz sağlıksız kaskı çıkartıyorken intercom çıkabiliyor rahatlıkla. Şuan kendi kaskımdada lexin b4fm kullanıyorum memnunum baya.

Hocam bunuda kullanmıştım hatta videosunu çekmiştim gerçekten üst düzey bir intercom tek sıkıntısı bağlantı aparatı biraz sağlıksız kaskı çıkartıyorken intercom çıkabiliyor rahatlıkla. Şuan kendi kaskımdada lexin b4fm kullanıyorum memnunum baya.

hocam benim kaskta valla çok sağlam oldu hatta yerine takmak için kaskın altındaki plastik parçaya müdahele etmem bile gerekti normal kaska göre altta bi ekstra plastik var
b034914.jpg
k35edzi.jpg
djq6pp6.jpg

Ulan sitede foto sizeını bile ayarlıyamıyoz çıldırıcam sene 2023 oldu lan

hocam ben olsam almışken daha kullanışlısını almak isterim. bende şu modelden var, marka birebir aynı değil ama model olarak aynı
https://tr.aliexpress.com/item/32879473839.html

yarın öbür gün artçı arkadaş motor alıp da yan yana sürmek isteseniz intercom bi işe yaramıcak. ya da bu arkadaş grup sürüşünde başka bi arkadaşın arkasında gitmek zorunda kalsa yine o intercom bi işe yaramıcak.

bu modeli alalı 5-6 sene oluyor, gayet memnunum. tek sıkıntı etrafta çok fazla sinyal olunca kopmalar olabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar