Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam herkese.yarın tekirdağ-barbaros tarafından marmara adsına gitmeyi düşünüyorum.hafta sonunu orda geçirecem.benimle gelmek isteyen arkadaşlara duyrulur.adamız güzeldir.yüz ölçümü olarak türkiyenin 2,büyük adasıdır.yolculuğumuz barbarosa seyhan 4 feribotuyla devam edecektir.yaklaşık 2 saat...
arkadaşlar sizden skygo200lük caross hakında bilgi istiyorum.ben geçenlerde biyerde gördüm aplastik malzemesi aaiyi geldi bana.sert değildi yani hemen kırılmaz.fiyatı da ruhsat dahil 2,750lira.plaka bize aitmiş.sizce plaka masrafı nekadar tutar.yardım lütfen aranızda bu motoru b ilen ya da...
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.salcano ve ramzey arasında kaldım.salcanonun yedek parça ve servis ağı hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.sizce hangisi???
selam arkadaşlar.ben cross tipi motor almayı düşünüyorum.ramzey 200ccyi inceledim hoşuma gitti.sizin bir fikriniz var mı.ayrıca mondial için fikriniz nedir.fiyat farkı biraz var.ayrıca ikisininde yedek parça ve servis ağı bildiğim kadarıyla iyi.ben karar veremedim.sizlerden yardım bekliyorum