Acemotorcu kullanıcısının son içeriği

1. Acemotorcu

Ömürlük motor ?

Merhaba arkadaşlar daha önce açmış olduğum konudan iyi cevap alamadım.ben temiz 2000 TL ye kadar olan iyi,ömürlük(Diceksiniz 2000 Tl'ye ömürlük olmaz ) Bunların olabileceği iyi bir motor arıyorum cevaplarınızı bekliyorum ve bu arada ehliyetim aldım. Pardon Birde yazmyı unutmuşum Görünüşü iyi...
  2. Acemotorcu

Scooter Almayı Planladım (içeri Bak)

Merhaba daha önceden konu açmıştım Cbr 125 alıcma diye ama malesef ayagım tam yetiyor ama üstünde biraz garip duruyorum :) Anlaayan anladı :) 1,58 Boyundayım Scooter almak istiyorum ve Hergün 67 km gidecek bişe olursa süper . Sizden Scooter Önermedinizi istiyorum Max bütçe 2.000 TL
  3. Acemotorcu

arkiler kusura bakmayın 2. konu açışım bi yardım edebilirseniz

1,58 boyum ve 64 kilom var ama benim race tipi motorlara ilgim var cbr 125 düşünüom acaba binince üstünde garip görünüzmüyüm yani küçük biri gibi yolda görenler bu motoru kim sürüyo diyebilirmi :) :king::queen: Boyuma göre bi motor önerin yaw race olsun :)
  4. Acemotorcu

Bi Yardım Edebilirmisiniz ?

Arakdaslar Bu motorsikletin ikinci elini almayı planlıyorum Sizce nasıl ? :cat::king:
  5. Acemotorcu

Kardeşlerim bi yardım edin ?

Ben yaklaşık bi aydır burdaki koknuları takip ediyorum ve çok güzel konular görüyorum kimi zaman eglenceli kimi zaman komik kimi zaman ise acı ama hepsinden önce burada bir birliksiniz Sizi tebrik ediyorum Sizden isteiğim bana uygun fiyata işe gidip gelmek için güzel görünümlü otomatik yada...

Yeni mesajlar