Acemisurucu250 kullanıcısının son içeriği

1. A

Sahibinden Sıfır Gibi Yamaha Rayzr 2024

Merhaba dostlarım, Cc yükseltmek için ilk göz ağrımı bırakmak durumundayım. Az yakan uçan kaçan şehirde işinizi görecek kurye arkadaslar icin de uyumlu olan motorumu satıyorum. Eklediğim linkte inceleyebilirsiniz. Herkesin işi rast gitsin. https://shbd.io/s/2URGo69L
  2. A

İlk vitesli motor sizce hangisi olmalı ?

13 binde 2024 model buldum ona bakacagim nerdeyse yari fiyatina geliyor haklisin hocam
  3. A

Yok kardeşim ben hayabusa alcam 2012 model
  4. A

Hocam sen bana nasıl cevap verdiysen ben o şekilde verdim hakaret de etmedim. Motor konularına da yeniyim. Yazdıklarımı iyi okumamışsın bu iki modeli kullanıp iyi yada kotu yönleriyle memnuniyet durumunu ogrenmek istedigimi yazdım. Kronigi varmi vs. Sen gelip 1300 cc motor öneriyorsun belki...
  5. A

Hocam mesajı ne amaçla yazdığını anladım o yüzden devam ettirdim. Bu konuyu açmadan önce tabi ki forumu dolaştım soruma direkt cevap olan konu olmadığı icin kendim açmak istedim. Okuduğunuzu anladığınız konusunda şüphelerim var direkt bu soruya cevap başlık varsa iletin bakalım. 1762595073...
  6. A

Benim gibi ilk manuel motoru olan biri icin; 1.vites şehir modu 2.vites ahiret modu
  7. A

Yine cinli galiba ama dominara da bakayim
  8. A

Evet ama aradaki fiyat farkı tüm bunların sorumlusu :)
  9. A

Merhaba dostlar, Daha önce detaylı bir konu açmıştım. Belki hatırlayan olur. Sıfır motor almak istediğimi söylemiştim. İlk vitesli motorum olacak. Sonunda seçenekler düşürdüm ama iki tane birbirinden farklı ve alakasız diyebilirim. Biri KTM Duke 250 diğeri ise CF NK250. Nasıl arasında kaldın...
  10. A

Skuterden vitesli gecis asaması

Bende de ayni olay var. 125 lik sukuterim vardi satip sifir 250 duke gececegim. Manuel vitesli ehliyet almıştım yokuslar ve dönüşlere alistiktan sonra (ki o da motorun agirligina alismakla alakali) bence bir hafta zorlanır alisiriz yoksa vitesi iki günde el ayağın gibi fark etmeden atmis oluyorsun.
  11. A

Konkordato ilen eden ktm nin adv 390 modelinin 579 bin tl olması saçmalığı

Arastiriyorum hocam ya motosiklet dunyasinda yeniyim o paraya araba tercih ederim en azindan yagmurda islanmam 🤣 1762015756 Hocam 125 likler bile o kadar havadaki gidip en son 250nk alicam o olacak
  12. A

Konkordato ilen eden ktm nin adv 390 modelinin 579 bin tl olması saçmalığı

Peki dostlar sizce 349 bine duke 250 yanında diji ozmo4 ve drone veriyor o fiyata deger mi ? Yoksa 384 e yamaha mt25 mi
  13. A

Motorumdaki Sürtünme İzleri

Hocam sitede yeniyim atar yapmana gerek yoktu be
  14. A

Hocam motoru satmayı düşünüyorum sizce degerini cok etkiler mi ?
  15. A

Merhaba dostlar, Yamaha rayZR motorum var. Sağ tarafında böyle izler var yağmurlu bir havada düşük hızda sağa düşmüştük. Bu izleri veya lekeleri nasıl temizleyebilirim ? https://resimlink.com/NZWyB2S1835V

Yeni mesajlar