Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba dostlarım,
Cc yükseltmek için ilk göz ağrımı bırakmak durumundayım. Az yakan uçan kaçan şehirde işinizi görecek kurye arkadaslar icin de uyumlu olan motorumu satıyorum. Eklediğim linkte inceleyebilirsiniz. Herkesin işi rast gitsin.
https://shbd.io/s/2URGo69L
Hocam sen bana nasıl cevap verdiysen ben o şekilde verdim hakaret de etmedim. Motor konularına da yeniyim. Yazdıklarımı iyi okumamışsın bu iki modeli kullanıp iyi yada kotu yönleriyle memnuniyet durumunu ogrenmek istedigimi yazdım. Kronigi varmi vs. Sen gelip 1300 cc motor öneriyorsun belki...
Hocam mesajı ne amaçla yazdığını anladım o yüzden devam ettirdim. Bu konuyu açmadan önce tabi ki forumu dolaştım soruma direkt cevap olan konu olmadığı icin kendim açmak istedim. Okuduğunuzu anladığınız konusunda şüphelerim var direkt bu soruya cevap başlık varsa iletin bakalım.
1762595073...
Merhaba dostlar,
Daha önce detaylı bir konu açmıştım. Belki hatırlayan olur. Sıfır motor almak istediğimi söylemiştim. İlk vitesli motorum olacak. Sonunda seçenekler düşürdüm ama iki tane birbirinden farklı ve alakasız diyebilirim. Biri KTM Duke 250 diğeri ise CF NK250. Nasıl arasında kaldın...
Bende de ayni olay var. 125 lik sukuterim vardi satip sifir 250 duke gececegim. Manuel vitesli ehliyet almıştım yokuslar ve dönüşlere alistiktan sonra (ki o da motorun agirligina alismakla alakali) bence bir hafta zorlanır alisiriz yoksa vitesi iki günde el ayağın gibi fark etmeden atmis oluyorsun.
Arastiriyorum hocam ya motosiklet dunyasinda yeniyim o paraya araba tercih ederim en azindan yagmurda islanmam 🤣
1762015756
Hocam 125 likler bile o kadar havadaki gidip en son 250nk alicam o olacak
Merhaba dostlar,
Yamaha rayZR motorum var. Sağ tarafında böyle izler var yağmurlu bir havada düşük hızda sağa düşmüştük. Bu izleri veya lekeleri nasıl temizleyebilirim ?
https://resimlink.com/NZWyB2S1835V