Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler geçen hafta bi kaza geçirdim tutanakları tuttuk ilk kazam ve yaşımın genç olmasıyla tutanağı ve fotoğrafları adamdan yana yazmışız normalde ben yokumda giderken adam birden parka girmek için bana sol çamırlukşa vuruyor tutanakta ikimizde giderken ben...
Öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler geçen hafta bi kaza geçirdim tutanakları tuttuk ilk kazam ve yaşımın genç olmasıyla tutanağı ve fotoğrafları adamdan yana yazmışız normalde ben yokumda giderken adam birden parka girmek için bana sol çamırlukşa vuruyor tutanakta ikimizde giderken ben...
Çok klasik bi soru sanırım ama hiç bir yerde bulamadım cevabını 😅
Msx 2014 5k-11k km
Rn180 2018 100-200 km
Sizce hangisi daha iyidir ben msx tarafındayım ama rn180 1k 1,5k daha ucuz sizce değer mi ?
Ayrıca az yakması önemli
Ümraniyede motor çalındı çalan şahıs büyük ihtimal avrupa yakasında çünkü bayrampaşada felan motorla bi gencin telefonunu çalmış gören olursa aramasını bide mümkünse foto çekerse sevinirim.
Plakası katlanır ve sonuna kadar katlamış ama 06 kısmı gözüküyor.
Plakası : 06 FV 6777
F ye vida atmış P...